کد خبر : 12765 / /
/

دیوار پیش ساخته بتنی یکی از انواع دیوارهایی است که با استفاده از دستگاه ها و تجهیزات پیشرفته و نیروهای کارامد و با تجربه، تولید می شود. مشخصه بارز این نوع دیوار، سهولت و سرعت اجرا و در نتیجه کاهش فاصله زمانی میان سرمایه گذاری تا بهره برداری می باشد. قیمت گذاری دیوار بتنی پیش ساخته به عوامل مختلفی بستگی دارد که در این مطلب قصد داریم در مورد قیمت این دیوارها مطالبی را ارائه دهیم.

قیمت دیوار بتنی:

در محاسبه قیمت نهایی دیوارهای پیش ساخته عواملی همچون ابعاد قطعه، نوع دیوار (یک تکه یا پازلی و غیره)، وزن قطعات، قیمت روز بتن یا مصالح تهیه بتن، آهن آلات مصرفی در درون قطعات، آهن آلات قالب، جرثقیل، دستگاه بخار، دستمزد عوامل انسانی و هزینه های متفرقه دخیل می باشند.

لازم به ذکر است قیمت دیواری که در کارگاه ها تولید انبوه شده با قیمت دیواری که به پیشنهاد کارفرما دارای ابعاد و یا طرح خاصی باشد متفاوت بوده زیرا ساخت دیوار با ابعاد یا طرح جدید، نیازمند قالب سازی جدید و در نتیجه افزایش قیمت می شود.

با تمام این عوامل، خرید ارزان قیمت دیوار نیز مزید بر سود کردن خریدار نمی باشد و خریداران دیوار بتنی بایستی حتما از کارگاه های تولید، بازدید نموده و نمونه دیوار های پیش ساخته را از نزدیک بازدید نمایند و همچنین از قسمت آرماتوربندی نیز بازدید کرده تا از صحت کار کارخانه تولیدی مطمئن شوند و سپس اقدام به قرارداد نمایند. زیرا برخی کارگاه های ساخت قطعات پیش ساخته بتنی، عکس هایی از دیوارهای با کیفیت را از سایت ها کپی نموده و به نام شرکت خود در سایت درج می نمایند که خریداران به هوای خرید یک دیوار با کیفیت با سازنده قرارداد بسته و هنگام نصب متوجه کیفیت پایین قطعات بتنی می شوند.

سایر عوامل دخیل در قیمت دیوار بتنی پیش ساخته:

پس از خرید دیوار، کارفرمایان بایستی سایر عوامل را در قیمت نهایی در نظر بگیرند. هر کارگاه تولید کننده دیوار بتنی پیش ساخته ملزم به بارگیری دیوارها (شامل فونداسیون، ستون و لته ها) می باشد و کارفرما پس از این مرحله، بایستی حمل و تخلیه و نصب قطعات را نیز مدنظر قرار دهد لذا اگر کارخانه ی نزدیک تر به پروژه قیمتی بالاتر از کارخانه های دورتر ارائه نمود با یک حساب سرانگشتی می توان به نتیجه رسید که آیا خرید با قیمت بالاتر از کارخانه ی نزدیکتر به صرفه تر می باشد یا خرید با قیمت پایین تر ولی از کارخانه ی دورتر از پروژه.

پس از حمل و تخلیه، نوبت به نصب قطعات بتنی می رسد که در این مرحله نیز، قیمت پایین نصاب دلیل بر سپردن نصب به او نمی باشد و کارفرما حتما بایستی از فنی بودن نصاب مطمئن شود زیرا کوچکترین ایرادی در نصب، کار را در ادامه مختل نموده و کار گره خواهد خورد.

به عنوان یک حساب سر انگشتی، اگر پروژه ای در شهر تهران تعریف شده باشد و کارگاه تولید دیوار بتنی پیش ساخته نیز در تهران باشد قیمت ها در سال 1400 به صورت تقریبی به حالت زیر بوده است:

قیمت تولید هر متر مربع تحویل درب کارخانه: از قیمت متر مربعی 370 هزار تومان تا 450 هزار تومان تحویل درب کارخانه (به صورت بارگیری شده)

قیمت حمل: این بخش بستگی به مقدار دوری و نزدیکی محل پروژه تا کارگاه دارد که قیمت حدودا بین 30 هزار تومان تا 40 هزار تومان به ازای هر متر مربع حمل و تخلیه می باشد. (دقت شود که حمل و تخلیه در محل پروژه بایستی باهم باشد)

قیمت نصب: با توجه به نوع نصب دیوار (فونداسیون دفن باشد یا خارج از زمین) قیمت نصب نیز در شهر تهران و حومه تقریبا 60 هزار تومان تا 70 هزار تومان همراه با جرثقیل می باشد.

لازم به توضیح است که قیمت های اعلام شده برای گذشته بوده لذا با توجه به نوسانات قیمت مصالح، تمام موارد ذکر شده نیز دچار نوسان خواهند بود.

 

ارسال نظر

خبرگزاری نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند. لطفا از نوشتن نظرات خود به لاتین (فینگیلیش ) خودداری نمایید توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت و منفی استفاده کنید.