رامبد جوان در ساخت «مردم معمولی» انرژی کافی نگذاشته است!
راستش زمانی که قصد تهیه کنندگان و کارگردانان این است که مخاطب را به هر طریقی بخندانند نوعی تمسخر تماشاگر محسوب می شود.
رامبد جوان فصل جدید " خندوانه " را آغاز کرده است و این برنامه با رعایت پروتکل های بهداشتی روی آنتن شبکه نسیم رفت. رامبد جوان در اول دی ماه سال ۱۳۵۰ از خانوادهای سنتی در تهران با اصالت آذربایجانی زاده شد. رامبد جوان در یازده فیلم سینمایی به ایفای نقش پرداختهاست.روند شروع به کار هنری رامبد جوان به ترتیب در تئاتر، تلویزیون و سینما بودهاست. رامبد جوان با نگار جواهریان ازدواج کرده است.
رامبد جوان در ساخت «مردم معمولی» انرژی کافی نگذاشته است!
رضا اورنگ منتقد معتقد است : سریال های تلویزیونی کیفیت لازم را نداشتند و سریالی مانند «نون.خ 3» در وادی تکرار افتاده اند اما با توجه به اینکه از زبان کردی و لباس های محلی در آن استفاده شده مردم تا حدودی آن را پسندیده اند ولی به طور کل مردم مجبور هستند که این نوع سریال ها را تماشا کنند چرا که در تلویزیون بهتر از این سریال و برنامه ها وجود ندارد.
رضا اورنگ فیلمنامه نویس، منتقد و مدرس سینما از چهره های فرهنگی و منتقد سینماست که سروده هایش نیز مورد استقبال دوستداران شعر قرار دارد. از سوابق ژورنالیستی او می توان به نگارش ده ها مقاله در روزنامه ها و وبسایت های مختلف و دبیری تحریریه ی سابق بانی فیلم اشاره کرد.
وی هم اکنون به صورت افتخاری با سرزمین هنر همکاری می نماید و آثار وی جزو نوشته های پربازدید هنرلند دات آی آر به شمار می رود.
رضا اورنگ نظرش را در خصوص سریال ها و برنامه های نوروزی علی الخصوص «نون.خ 3» بیان کرد و به خبرنگار سرویس فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا گفت: هیچ کدام از برنامه ها کیفیت لازم را نداشتند و در حال حاضر برنامه ای وجود ندارد که در ایام نوروز پخش شده باشد و مردم از آن رضایت داشته باشند.
سریال «نون.خ 3» در وادی تکرار افتاد. راستش سه قسمت اول حرف برای گفتن داشت اما از بعد از آن همه چیز تکراری شده است در واقع زمانی که هیچ موضوع و داستانی وجود ندارد عوامل مجبور هستند تا قضیه را کش دهند چرا که هیچ محور اصلی مشاهده نمی شود که داستان حول محور آن بچرخد البته به دلیل اینکه زبان کردی در این سریال حاکم است و از لباس های محلی استفاده می کنند مردم از این سریال استقبال بیشتری کرده اند اما کلیت داستان جذاب نیست و به نظر من «نون.خ 3» کما بیش مانند پایتخت جلو می رود. لازم به ذکر است که بگویم مخاطبانی که پای این نوع سریال ها می نشینند مجبور هستند چرا که زمانی که این سریال ها پخش می شود هیچ برنامه سرگرم کننده ای مانند فوتبال، مسابقات و.... پخش نمی شود.
این منتقد در این خصوص که چه ارزیابی از سریال های مردم معمولی و دراکولا دارد اظهار کرد: من سریال دراکولا را ندیده ام ولی مردم معمولی را دیده ام. راستش زمانی که قصد تهیه کنندگان و کارگردانان این است که مخاطب را به هر طریقی بخندانند نوعی تمسخر تماشاگر محسوب می شود. سریال آقای جوان هیچ ربطی به مردم معمولی ندارد و بیشتر شبیه مردم غیر معمولی است و مشخص است که با تردید ساخته شده و بیشتر برای اینکه زودتر به پول برسد این کار را ساخته است. این سریال در همان سوله ی خندوانه ساخته شده است و احتمال زیاد ساخت هر دو اثر رامبد جوان همزمان بوده تا این کار سریع تر انجام شود.
سریال دراکولا را ندیده ام اما کسانی که آن را دیده اند نظر خوبی ندارند و از نظر آن ها یکی از ضعیف ترین کار ها محسوب می شود.
بقیه آثار نمایش خانگی به جز یکی دوتا در وادی تکرار افتاده اند و بیشتر شبیه سریال های تلویزیونی شده اند که هیچ حرفی برای گفتن ندارند.
چرا رقص رامبد در «مردم معمولی» جنجالی شد؟
واکنشها به سریال «مردم معمولی» جدا از مثبت و منفی بودنِ آن، یک مورد خاص داشته، در سکانسی از این سریال رامبد جوان جوری میرقصد که صدای منتقدان و البته بخشهایی از مردم را درآورده، در این مطلب بخشی از انتقادات را آوردهایم.
دامون قنبرزاده در اینستاگرام خود نوشت: این روزها به اندازهی کافی دربارهی سریالهایی نظیر «مردم معمولی» حرف و حدیث و نظرهای تند شنیدهایم و اینجا دیگر نمیخواهم همانها را حالا گیرم با کلمات و ساختاری دیگر تکرار کنم. من «مردم معمولی» را ندیدهام. اما چیزی که دربارهی این سریالِ بهخصوص توجهم را به خود جلب کرده، ویدیوی کوتاهیست که صحنهای از سریال را نشان میدهد. صحنهای که رامبد جوان با شکمی برآمده مشغول رقصیدن است و آتیلا پسیانی و چند نفر دیگر هم همراهیاش میکنند.
انتقادات از رامبد جوان بابت سکانس رقص در مردم معمولی
ما از این نوع رقصهای «مردانه» در سینمای ایران کم نداشتهایم و پرسشی که معمولاً بعد از دیدن برخی از این صحنههای رقصی در ذهنم شکل میگیرد، این است که این هنرپیشهها چهگونه رویشان میشود جلوی آنهمه آدم و یک دوربین تیزبین، شهناز تهرانیوار برقصند. به خودم میگویم شاید، چون خودم «اینکاره» نیستم، این پرسش برایم به وجود میآید. اما خیلی وقتها شده در مقابل همین رقصهای مردانه در بعضی از فیلمهای خودمان هیچ پرسشی نداشتهام و اتفاقاً خیلی هم لذت بردهام. مثلاً رقص عزتالله انتظامی در «روز فرشته». چرا حس بدی نسبت به آن ندارم؟
چون آن رقص و چند نمونهی مشابهش (نمونههای خوبش را اگر به یاد دارید بنویسید)، در دل داستان جا میافتند و اتفاقاً اجرای درستی دارند. پس آدم از دیدنشان خجالتزده نمیشود. اما هر چه جلوتر میآییم، رقصیدنها نهتنها دستمایهی کارهای بهاصطلاح طنز میشوند و دستکم گرفته میشوند، بلکه هنرپیشههایی هم که این رقصها را اجرا میکنند هیچگونه زیباییشناسی درستی ندارند.
اما حالا اعتمادبهنفس برخی از برنامهسازان وطنی چنان بالا رفته که نهتنها رقصهایشان آن پرسش ابتدای نوشته را بیش از پیش به ذهن میرساند که: «اینها چهطور رویشان میشود؟»، بلکه حال آدم را هم بد میکند. نمیدانم، شاید اگر من هم به اندازهی رامبد جوان جنسم جور بود، پول داشتم، یک پایم کانادا و یک پایم جای دیگر بود و...، به خاطر چند دلار بیشتر خودم را به این خفت میانداختم و حتی جلوی دوربین لخت هم میشدم، رقصیدن که سهل است!
واقعاً نمیدانم اگر اوضاعم مانند او بود چه میکردم. اما فعلاً این را میدانم که از دیدن این حرکات شنیع موهای تنم سیخ میشوند و مدام از خودم میپرسم: «آدم چهقدر باید همهچیز را به کتف چپش بگیرد که این چنین خودش را جلوی کلی چشم، به حرکت در بیاورد و عین خیالش نباشد؟»
انتقادات از رامبد بابت سکانس رقص در مردم معمولی
نیما حسنی نسب در اینستاگرام خود نوشت: از سر کنجکاوی و به قصد رصد کردنِ وضعیت -اسفبارِ- سینما و سرگرمیسازی در ایران، قسمت اول سریالهای مهران مدیری و رامبد جوان را دیدم و حس و حال عجیبی را تجربه کردم؛ یکجور تاثیر فیزیولوژیک خاص همراه با مورمور و سیخشدن موهای بدن و حالت تهوع. حس قوی و موثرِ اشمیٔزاز و چندش ناشی از حجمِ بلاهت و کراهتِ جاری در لحظهلحظه و پلان به پلان این دو پایلوت که مطلقاً ربطی به موضوع و داستان ندارد و حاصل شکلی از طراحی دکور و لباس و لحن و اجرای موقعیتها و جنس بازیگریِ مهوعِ تکتک چهرههای مقابل دوربین است. این تصاویر و فضاها و حرکات چنان شنیع و شرمآور و البته غمانگیز است که راه را بر هر شکلی از نقد و تحلیل معقول و منطقی با شیوهها و الگوهای تیٔوریک سینما دربارهی آثار نمایشی و سریالسازی میبندد. برای آنها که در انتظار نقد "جدی" این آثار هستند، باید مدلهای متفاوت و روشهای ویژهای از نقد و توضیح و تحلیل پیشنهاد داد..
در قالب "کارگردانی به مثابه تِراپی" قابل توضیح و تحلیل است؛ جمعآوری و اجرا و نمایشِ چیزها و کارهایی که انگار دوست داشتند در واقعیت انجام بدهند و حالا با ترکیبِ شهرت و بِرند شخصی همراه با پولهای مشکوکِ بادآورده انگار دارند با ساخت این برنامهها و سریالها و تاکشوها پروسهی درمان این کمپلکسها را انجام میدهند و بقیه را هم برای همراهی یا تماشای آن خبر کردهاند؛ اینکه چرا و چهگونه به جایگاهی رسیدهاند که بابت این نمایشتراپیِ پر هزینه و بریز بپاشها از اسپانسرهای خاص بودجه و دستمزدهای نجومی بگیرند، اصلاً بخشی از دلایل و ریشههای شکلگیری بیماری است.
پوریا ذوالفقاری، منتقد سینما هم در آوانتی نوشت: در دل عرصهٔ فرهنگ و هنر ما فرقهای شکل گرفته که دست کم بخشی از حاکمیت میخواهد به هر قیمت از آن حمایت کند. اعضای این فرقه حتی در انتخاب عرصهٔ فعالیت شان آزادی مطلق دارند. مجری باشند و تصمیم بگیرند فیلم بسازند، بازیگر باشند و بخواهند کنسرت بگذارند، خواننده باشند و بخواهند مجری شوند، راه برای شان تا بی انتها باز است. هیچ اهمیت ندارد که حاصل کارشان چه باشد و چه نقدهایی دریافت کند. اصلا مهم نیست که خوانندگی گلزار و سریال سازی منوچهر هادی و اجرای بنیامین از سوی مردم و رسانهها تحسین شوند یا تمسخر. بهترین سالنها و متمولترین اسپانسرها برای حمایت از کارهای بعدی آنها در هر عرصهای و با هر کیفیتی، آماده اند.
اعضای این فرقه از هم حمایت میکنند، مهمان برنامههای هم میشوند، در فیلمها و سریالها و کنسرتهای یکدیگر حضور مییابند و دامنهٔ روابط هنری شان از همدیگر فراتر نمیرود، اما روابط سیاسی و اقتصادی شان چرا. حضور فلان مداح در برنامهٔ خندوانه و بهمان وزیر سر صحنهٔ سریال شوخی کردم! نشان میدهد ما دیگر با یک جمع هنری طرف نیستیم. با بخشی از حاکمیت طرفیم. با نمایندگان گفتمان رسمی در عرصهٔ سرگرمی. با شکل دیگری از سد سانسور. یک سد انسانی از هنرمندان [..]به قیمتی که خودشان تا چند سال پیش خوابش را هم نمیدیده اند و به همین دلیل شاید فکر میکنند حتی به فحش خوردنش میارزد! این سد، بزرگترین مانع ایجاد تحول در هنر و فرهنگ است. چون اجزایش از حفظ این وضعیت نفع میبرند نه از تغییر آن.»
انتقادات از رامبد بابت سکانس رقص در مردم معمولی
ستاره سینما، با انتشار ویدیویی از این رقص، نوشت: «سکانسی از سریال خانگی «مردم معمولی» رامبد جوان و واقعیت عریان حاکم بر سینما و تلویزیون ایران!
۱-عمر دیاب خواننده مصری ۲۵ سال پیش آلبوم «نورالعین» را عرضه کرد. حال پس از سالها عرضه آهنگهای مختلف از خوانندگان نسلهای بعدی، این ترانه دستمایه به اصطلاح طنازی رامبد جوان در «مردم معمولی» قرار گرفته که به نوعی میزان عقب بودن هنریهای مملکت را نسبت به دنیای هنر جهان نشان میدهد.
۲-به طرز مشمئزکنندهای رامبد جوان و آتیلا پسیانی و یک بازیگر ریشدار باهم میرقصند. رقص مرد با مرد که در جهان عملی قبیح است و به دلیل قوانین حاکم بر فیلمسازی ایران، جایگزین رقص با جنس مخالف شده که البته حذفش بهتر از انجامش است!
۳-رامبد جوان گویا در واقع هم به مانند عنوان سریالش مردم را معمولی درنظر گرفته که انتظار دارد مخاطبی که آثار روز جهان را دنبال میکند، به این لودگی به جای کمدی بخندد!
۴-آتیلا پسیانی درحالی پرکار است و یک روز تبلیغ چای میکند و روز دیگر در ۶۴ سالگی با رامبد به سابق جوان میرقصد، که عضو هیات مدیره خانه سینماست و مشخص نیست برای گرفتاریهای این روزهای سینماگران بیکار از کرونا چه قدمی برداشته است؟!
روزنامه جوان نوشت: «مردم معمولی» وضعیت بهتری نسبت به دراکولا ندارد بلکه با دیدن همین دو قسمت میشود فهمید که جوان در کارگردانی ضعفهای شدیدی دارد. استارت یک سریال باید استانداردهای لازم را داشته باشد، اما در قسمت اولِ مردم معمولی شاهد نکته جدیدی نیستیم، انگار این سریال برای دهه ۸۰ است؛ چند بازیگر دور هم جمع شدهاند و دیالوگ میگویند و با آهنگ عربی میرقصند، جالب است که در همان قسمت اول برای آمدن امیر عرب چه شوق و ذوقی دارند که این میتواند نشانهای از وطنفروشی باشد! مردم معمولی نه تنها سریالی معمولی نیست بلکه زننده و تحقیرآمیز و لوس است. بازیگری، چون آتیلا پسیانی با آن همه سابقه جلوی دوربین قر میدهد، همگی نه تنها بازی نمیکنند بلکه فقط جلوی دوربین قرار گرفتهاند. شبنم مقدمی مثل همیشه فقط جیغ میزند و رامبد جوان هم انگار خندوانه اجرا میکند؛ تیپی تصنعی و جلف که به هیچ وجه متقاعدکننده نیست، تمامی آدمهای سریال از همسرشان جدا شدهاند و جدایی را فضیلت میدانند. تمامی زنان سریال نگاه جنسی به مردان دارند و برعکس، این همه بلاهت در موقعیتپردازی و پلانهای شلخته در یک مکان سربسته مخاطب را پس میزند.
این حجم از بهرهگیری نامناسب در ایجاد موقعیتهایی که به ناکجاآباد میرسد، فاجعه است. تا زمانی که مردم معمولی و دراکولا ساخته میشود نمیتوانیم امید به فرهنگ و اخلاق داشته باشیم، در این میان سود مالی را آقایان به جیب میزنند، اما سالها طول میکشد فرهنگ و اخلاق ترمیم شود.
رقص هندی رامبد جوان در خندوانه جنجالی شد
درخواست رامبد جوان از سلمان خوش خنده
شب گذشته رامبد جوان در برنامه خندوانه میزبان علی صالحی و کاظم خدابخش بازیگران سریال نون خ، گروه پازل بند و احسان روزبهانی ملی پوش تیم بوکس بود. در بخشی از برنامه بازیگران «نون. خ» حضور پیدا کردند.
علی صالحی گفت: یک تیم بزرگی در شرایط کرونایی کار کردند و سریال نون خ حاصل تلاش همه اعضای این گروه بود. گروه کارگردانی و نویسنده و دوستان در تهیه و تولید فصل سوم «نون. خ» خیلی خوب عمل کردند، با توجه به اینکه دستورالعملها را رعایت میکردیم، هیچکدام از عوامل به کرونا مبتلا نشدند.
کاظم نوربخش گفت: ما همه بازیگران کردستان و کرمانشاه هستیم که فقط میتوانستیم در همان شهر خودمان بازی کنیم، اما به دلیل حضور در سریال «نون. خ» مدیون سعید آقاخانی هستیم.
در بخشی از برنامه نوربخش درباره واکنش مردم به این سریال گفت: خدا را شکر مخاطبان استقبال خوبی از سریال داشتند و بالای ۷۰ درصد وقتی من را میبینند میخواهند مثل سلمان نون خ بخندم.
رامبدجوان هم گفت: ما هم مثل همان ۷۰ درصد میخواهیم برایمان بخندی.
علی رهبری درباره شروع فعالیتش گفت: برای یکی از دوستانم که مصالح فروشی داشت، کارگری میکردم توانستم گیتار بگیرم و این علاقه ام را دنبال کردم.
وی ادامه داد: من سازهای مختلفی را یاد گرفتم و موتی رهبر ارکستر خوانندگان بودم. حتی آنها به من گفتن که چرا خودم خوانندگی را تجربه نمیکنم، اما ایده آل من آن موزیکها نبود و دوست نداشتم. تا اینکه سال ۹۰ با آرین بهاری آشنا شدم و با هم گروه پازل را شکل دادیم.
در ادامه مسابقههایی بین مهمانان انجام شد که لحظات شادی را برای مخاطبان رقم زدند.
بازیگران «نون خ» در بیشتر بازیها خندیدند و کاظم نوربخش با پانتومیم نتوانست امتیاز خوبی کسب کنند.
در این ویدئو میتوانید فیلمهایی از این رقابت جذاب را مشاهده کنید.
استایل دهه شصتی رامبد جوان و جناب خان
رامبد جوان و دخترش نوردخت
رامبد جوان بازیگر سینما و تلویزیون که با نگار جواهریان ازدواج کرده است به تازگی صاحب فرزند شده است ، به تازگی فیلمی از نور دخت دختر رامبد جوان پخش شده است. رامبد جوان در اول دی ماه سال ۱۳۵۰ از خانوادهای سنتی در تهران با اصالت آذری متولد شده است.
رامبد جوان ضبط فصل جدید «خندوانه» را آغاز کرده است و این برنامه با رعایت پروتکلهای کرونایی قبل از نوروز ۱۴۰۰ روی آنتن شبکه نسیم میرود. رامبد جوان به تازگی پدر شده است. اسم دختر رامبد جوان نوردخت است. رامبد جوان از بازیگران و کارگردانان به نام سینما است .رامبد جوان در عرطه کمدی نیز فعالیت گسترده ای دارد .
دستمزد رامبد جوان
او در مورد فصل اول گفت که هر برنامه سه میلیون تومان دستمزد میگرفته و در فصل دو نیز برای هر برنامه ۵ میلیون تومان دریافت کرده است. او البته از این رقم شکایت داشت و به نظر خودش باید رقمی حدود ۱۰ میلیون برای هر قسمت دریافت میکرده است. فصل اول خندوانه در حدود ۱۴۴ قسمت بود که حسابی سرانگشتی نشان میدهد که دستمزد رامبد جوان برای این فصل حدود ۳۴۰ میلیون بوده است. از طرفی فصل دوم خندوانه نیز ۱۵۷ قسمت بوده است که مجموع دریافتی رامبد جوان به گفته خود او چیزی در حدود ۷۶۰ میلیون میشود. با این حساب میتوان گفت که وی در دو فصل اول این برنامه که از ۹۳ آغاز شده است حدود یک میلیارد تومان دریافت کرده است.با توجه به این که قیمت سکه در آن زمان حدود یک میلیون تومان بوده است، در واقع دستمزد رامبد جوان در فصل اول و دوم خندوانه معادل ۹۰۰ تا ۱۰۰۰ سکه بهار آزادی بوده است.
رامبد جوان در فصل جدید خندوانه
رامبد جوان این روزها در تدارک ساخت دو پروژه سنگین است؛ فصل جدید برنامه «خندوانه» برای شبکه نسیم و سریال «مردم معمولی» در شبکه نمایش خانگی که این روزها تولیدشان همزمان شده است.
فصل جدید «خندوانه» ابتدا قرار بود نوروز ۹۹ روی آنتن برود اما رامبد جوان جزو اولین و حتی معدود افرادی بود که با شروع کرونا و شیوع این ویروس واگیردار در سطحی گسترده، خیلی جدی و به صراحت از ساخت این برنامه انصراف داد.
در این یک سال که مشخص شد این ویروس بنای رفتن ندارد چند باری اعلام شد که «خندوانه» به تولید میرسد که جدیترین آن بعد از محرم و صفر بود.
پیش از این در گزارشی مشروح و مستند به تحولات پس از پایان فصل گذشته خندوانه، به مهمترین ابهامات و چالشهای پیش روی رامبد جوان برای احیای این برند محبوب سیما پرداخته بودیم.
طی چند ماه اخیر رامبد جوان با فراخوانهایی در صفحه شخصی خود از حضور استندآپ کمدینها برای فصل جدید برنامه دعوت کرد.
و حالا فصل جدید «خندوانه» به روزهای پخش نزدیک شده است. به تازگی ساخت دکور جدید این برنامه در برج میلاد به پایان رسیده و ضبط برنامه نیز از روز گذشته هفتم اسفندماه آغاز شده است.
«خندوانه» در فصل جدید با رعایت پروتکلها و استفاده از ماسک ضبط میشود و البته فاصلهگذاری اجتماعی هم در محل استقرار مهمانان و مدعوین رعایت میشود به گونهای که استودیوی این برنامه به نسبت فصلهای قبل کمترین تعداد حضار را در خود جای داده است و تقریباً حدود ۴۰ نفر در استودیو حاضر خواهند بود.
این فصل از برنامه با ضبط چند قسمت، پخش خود را هم آغاز خواهد کرد و در روزهای پایانی اسفندماه و قبل از نوروز ۱۴۰۰ روی آنتن خواهد رفت و قرار است تا بعد از ماه مبارک رمضان روی آنتن باشد.
مهاجرت رامبد جوان
مدتی پیش رامبد جوان به همراه همسرش نگار جواهریان برای تولد فرزندشان از ایران به کانادا سفر کردند. این خبر بازخوردهای زیادی در بین کاربران در شبکههای اجتماعی داشت. شب گذشته حجتالاسلام زائری در گفتوگوی اینترنتی با رامبد جوان در این رابطه از وی پرسید و جوان با اشاره به اینکه مدیران و مسئولان مربوطه از سفر او با خبر بودند گفت:
"کاملا این ماجرا هدایت شده بود. اولا چیزی نبود که تلویزیون آن را نداند. مدیران تلویزیون این مسئله را میدانستند. شرایط ایجاب میکرد که ما به این سفر برویم و فرزندمان را آن جا به دنیا بیاوریم".
ازدواج تا شایعه جدایی رامبد جوان و نگار جواهریان
زمزمه ای که این روزها در محافل خصوصی و فضای مجازی می شنویم عدم توافق رامبد جوان و نگار جواهریان برای زندگی مشترک است. برخی افت سری جدید برنامه خندوانه را به خاطر این موضوع می دانند و برخی هم سرحال نبودن و عدم نشاط و انرژی سابق او را به این دلیل، الصاق می کنند.
خلاصه اینکه بر سر جدایی قبلی رامبد از سحر دولتشاهی حواشی زیادی به وجود آمد که حتی رامبد در مصاحبه ای نسبت به آن واکنش تندی نشان داد و گفت:ترجیح می دهم به عنوان یک رفتار مقاومتی در برابر این جنس از هیجان برای دانستن زندگی شخصی، کاملا به حق در برابر همه اعلام کنم دوست ندارم درباره زندگی خصوص ام روی آنتن رسانه ملی حرف بزنم. اگر می خواستم حرف بزنم به جای خانه در خیابان زندگی می کردم. دوست ندارم کسی درباره زندگی خصوصی ام از من سوال بپرسد. زندگی خودم است مال خودم است.
فعالیت بازیگری رامبد جوان
تئاتر شروعی برای ورود به به عرصه نمایش و فعالیت های هنری این کمدین محبوب بود. او به ترتیب در تئاتر، تلویزیون و سینما فعالیت کرده و از سال 1373 به عنوان بازیگر تئاتر مشغول فعالیت بوده است. اولین کارگردانی اش در تئاتر هم تئاتری برای معلولین بوده که به گفته خودش بسیار هم مورد توجه قرار گرفته است. او در همین سال در مجموعه صرفه جویی در آب کارش را در تلویزیون شروع کرد و سپس در برنامه نوروز 74 نقش آفرینی داشت.
فیلم شناسی رامبد جوان
رامبد جوان در سینما
قانون مورفی کارگردان و بازیگر
1395 نگار کارگردان
1392 آزادی مشروط
1392 آذر، شهدخت، پرویز و دیگران
1391 نیکان و بچه غول
1391 گناهکاران
1390 آزمایشگاه
1389 دختر شاه پریون
1389 دیو و دلبر
1388-1389 ورود آقایان ممنوع
1388 پسر آدم، دختر حوا
1387 شبی در تهران
1386 جعبه موسیقی
1386 مصاحبه
1385 زن بدلی
1385 سوغات فرنگ
1385 نسل جادویی
1383 اسپاگتی در هشت دقیقه
1383 مکس
1382 صورتی
1379 سیندرلا
1378 مومیایی 3
1376 کمکم کن
1376 پشت دیوار شب
1394 برج آخرت
کارهای تلویزیونی رامبد جوان
1394 گنج پنهان
1396 - 1393 خندوانه کارگردان-مجری
1392 کلاه قرمزی 92 بازیگر مهمان
1391 گپ کارگردان - مجری رامبد جوان آی فیلم1391
1390 ساختمان پزشکان بازیگر مهمان
1388 مسافران بازیگر، کارگردان
1386 نشانی بازیگر، کارگردان
1381 باغ بلور بازیگر، کارگردان
1380 گمگشته کارگردان
1379 ولایت عشق بازیگر
1377 کت جادویی بازیگر
1377 هتل بازیگر مهمان
1376 تولدی دیگر نویسنده فیلمنامه اولیه
1376 در همین حوالی نویسنده
1376 سرزمین سبز بازیگر
1375 خانه سبز بازیگر
1374-1375 نوعی دیگر بازیگر
1374 فروشگاه بازیگر
1374 همسران بازیگر
1374 نوروز 74 بازیگر
1373 صرفه جویی آب بازیگر
1390 شام ایرانی بازیگر
1393 کوچه مروارید
جوایز رامبد جوان
1384بیستمین جشنواره بین المللی فیلم های کودکان و نوجوانان بهترین کارگردانیاسپاگتی در هشت دقیقه
1391سی و یکمین جشنواره فیلم فجربهترین بازیگر مردگناهکاران
1394پانزدهمین جشن حافظ بهترین برنامه تلویزیونی خندوانه
1395شانزدهمین جشن حافظ بهترین مجری تلویزیونی خندوانه
1395سی و پنجمین جشنواره فیلم فجربهترین کارگردانی نگار
1395سومین جوایز تلویزیونی سه ستاره بهترین مجری تلویزیونی خندوانه