حال و هوای تلخ منزل علی انصاریان + ویدئو دردناک
ویدئو تلخ از حال و هوای تلخ منزل علی انصاریان را می توانید در سایت خبر روز مشاهده فرمائید .
علی انصاریان فعالیت خود را در سال ۱۳۷۵ و با بازی در تیم شهید سپاسی شیراز آغاز و در پرسپولیس به اوج رسید و سرانجام در سال ۱۳۹۰ از حرفهٔ فوتبال خداحافظی کرد. علی انصاریان پس از فوتبال در حرفه سرگرمی و تلویزیون فعال شد. علی انصاریان (زادهٔ ۱۴ تیر ۱۳۵۶ – درگذشتهٔ ۱۵ بهمن ۱۳۹۹) بازیکن فوتبال، مجری تلویزیون و بازیگر ایرانی بود. علی انصاریان در بیش از ده فیلم و مجموعه بازی کرد و چند برنامه تلویزیونی اینترنتی را اجرا کرد. علی انصاریان برادرزادهٔ حسین انصاریان، روحانی مطرح شیعه بود.
پشت پرده مرگ علی انصاریان
صحبت های مرحوم علی انصاریان از مادرش
مهرداد میناوند و علی انصاریان بعد از مبارزه با ویروس کرونا دار فانی را وداع گفتند اما همچنان بحث بر سر این که این چهرههای محبوب فوتبال کجا به ویروس کرونا آلوده شدند، ادامه دارد.
در روزهایی که مهرداد میناوند و علی انصاریان در بیمارستان بستری بودند، فیلم کوتاهی از حضور میناوند در یک کلینیک دندانپزشکی و عکسی از علی انصاریان کنار همان دندانپزشک منتشر و ادعا شد آنها در این دندانپزشکی مبتلا شدند اما چند روز پس از آن، فیلم هایی از استودیوی کارگزار باشگاه پرسپولیس منتشر و ادعا شد مهرداد میناوند که هنگام ضبط برنامه ویژه دربی تهران علائم کرونا را داشته، در هنگام این برنامه ویروس را به علی انصاریان و سایر حاضرین منتقل کرده است. حتی خبر رسید فیلمبردار این برنامه هم که در استودیو حضور داشت به کما رفته است. بعد از فوت انصاریان هم فیلم کوتاهی منتشر شد که مهرداد در فاصله نیم متری او نشسته و ناگهان وسط برنامه زنده میگوید احساس میکنم دارم میافتم!
اما حالا با گذشت چند روز از درگذشت علی انصاریان و مهرداد میناوند، روایت تازهای درباره آغاز بیماری آنها به گوش میرسد.
گفته میشود در یک سفره خانه سنتی حوالی پل صدر در خیابان شریعتی، یک مهمانی با حضور برخی چهرههای مشهور ورزشی و هنری برگزار شده و اغلب چهره هایی که در این سفره خانه سنتی حضور داشتند، به کرونا مبتلا شدند. در جمع افرادی که به کرونا مبتلا شدند، نام چند چهره مشهور سینمایی و تلویزیونی هم به چشم میخورد. بررسیها در مورد این سفره خانه سنتی و مهمانی موردنظر که با حضور چهرههای هنری و فوتبالی برگزار شد، ادامه دارد.
نخستین ویدئو از حال و هوای منزل علی انصاریان
او همچنین در خرداد ۱۳۹۰ ترانه ای به نام «شدید» را به بازار موسیقی عرضه کرد که بعد از آن خوانندگی را ادامه نداد.
انصاریان در ۱۵ بهمن ۱۳۹۹ دو هفته پس از بستری شدن در بیمارستان فرهیختگان، بر اثر ابتلا به بیماری کووید-۱۹ درگذشت.
دکتر هاشمیان : دیر آمدن به بیمارستان برای وی دردسر ساز شد و او را از دست دادیم ما بهترین امکانات را در اختیار او گذاشتیم که تا الان چنین تجهیزات و امکاناتی برای کسی استفاده نکره ایم.
جزئیات دلایل مرگ علی انصاریان از زبان دکتر هاشمیان معالج علی انصاریان: «دیر آمدن به بیمارستان برای علی انصاریان دردسر ساز شد. تصویر ریه وی در ابتدای مراجعه به بیمارستان نشانههای بدی داشت و این دیر آمدن ریههای وی را با مشکل جدی روبرو کرد». علی انصاریان مدافع سابق تیم فوتبال پرسپولیس و مدت کوتاهی هم بازیکن استقلال بود. وی در سن ۴۳ سالگی در بیمارستان فرهیختگان تهران به دلیل ابتلا به کرونا دار فانی را وداع گفت.
ناگفته های پزشک علی انصاریان از روند درمان
پزشک علی انصاریان در ادامه صحبتهایش به مردم گفت که بیماری کرونا را جدی بگیرند و دستورالعملهای بهداشتی را رعایت کنند.
پزشک معالج انصاریان، دکتر هاشمیان در رابطه با جزئیات دلایل مرگ انصاریان گفت: «ایشان تاریخ ۲ بهمن ماه امسال در حالی که چند روز درمان خانگی انجام داده بود به بیمارستان آمد. با وجود تلاش زیاد برای درمان علی انصاریان، نهایتا ساعت ۴ و ۱۵ دقیقه بعد از ظهر روز چهارشنبه درگذشت».
دکتر هاشمیان در ادامه گفت: «به مادر محترمشان و مردم ایران تسلیت میگویم. برای کشور و تمامی هنرمندان و عزیزان روز غم انگیزی بود».
دکتر هاشمیان در ادامه برای رعایت دستورالعملهای بهداشتی به مردم هشدار داد و گفت: « آقای علی انصاریان توانایی دویدن در یک بازی ۱۲۰ دقیقهای فوتبال را داشت اما با ابتلا به بیماری کرونا و دیر آمدن به بیمارستان وارد شرایط بدی شد و تنفس برایش آزاردهنده بود. تقاضای ما از مردم این است که بیماری کرونا را بیش از قبل جدی بگیرند».دکتر هاشمیان در ادامه برای رعایت دستورالعملهای بهداشتی به مردم هشدار داد و گفت: « آقای علی انصاریان توانایی دویدن در یک بازی ۱۲۰ دقیقهای فوتبال را داشت اما با ابتلا به بیماری کرونا و دیر آمدن به بیمارستان وارد شرایط بدی شد و تنفس برایش آزاردهنده بود. تقاضای ما از مردم این است که بیماری کرونا را بیش از قبل جدی بگیرند».
علی انصاریان در برنامه ای به ورود 1500 واکسن و تزریق آن به نمایندگان مجلس اعتراض میکند.
اعتراض علی انصاریان: چه فرقی بین نماینده مجلس با مادر منه؟!
زندگی فوتبالی علی انصاریان
علی انصاریان فوتبال خود را بهصورت حرفهای در سال ۱۳۷۵ از تیم فوتبال فجرسپاسی شروع کرد و بعد از آن در سال ۱۳۷۷ به تیم پرسپولیس رفت. در سال ۱۳۸۵ در اقدامی پرحاشیه برای فوتبال دوستان، از تیم پرسپولیس تهران به تیم استقلال تهران رفت که البته یک فصل بیشتر دراین تیم بازی نکرد. وی سابقهٔ بازی در تیمهای دیگر چون باشگاه فوتبال شهرداری تبریز، سایپا، استقلال اهواز، شاهین بوشهر، استیلآذین و گسترش فولاد را نیز داراست. علی انصاریان در سال ۱۳۹۰ و در سن ۳۴ سالگی در تیم شاهین بوشهر از دنیای حرفهای فوتبال در قامت بازیکن خداحافظی کرد.
حواشی علی انصاریان
اظهارات در برنامه ویتامین ۳
انصاریان در دی ماه ۹۱ در برنامه زنده تلویزیونی «ویتامین ۳» در شبکه ۳ سیمای جمهوری اسلامی ایران به همراه مادرش حاضر شد. وی در بخشی از اظهاراتش دربارهٔ انتقال به استقلال پس از سالها حضور در پرسپولیس، انتقال به استقلال را بزرگترین اشتباه زندگی خود عنوان و تأکید کرد شرایطی بهوجود آمد که مجبور به این کار شد.
حواشی برنامه زابیواکا
حواشی اصلی برنامه مربوط به علی انصاریان است که در بخشی از برنامه به نام «سخن بزرگان» با خواندن اشعاری از ترانههای خوانندگان لس آنجلسی، همواره حواشی زیادی ایجاد کردهاست که گفته میشود این عملکرد او در ده روز اجرا باعث دریافت ۱۴۰ تذکر از سمت سازمان صدا و سیما شدهاست. یکی از این خوانندهها شهرام شبپره بود که شوخی انصاریان با یکی از ترانههایش موجب اعتراض و واکنش از سوی او شد.
یکی از قسمتهای جریانساز این برنامه نام بردن مهمان خارجی برنامه از گوگوش به عنوان خواننده مورد علاقهاش بود. واکنش مجریان برنامه علی انصاریان و مجید یاسر به این اتفاق باعث شد تا کلیپهای این قسمت از برنامه از پربازدیدترین کلیپهای صفحات مجازی باشد.
این ماجرا تا جایی پیش رفت که شایعاتی در مورد ممنوعالتصویر شدن هر دو مجری در فضای مجازی منتشر شد که با حضور مجدد آنها در برنامه تکذیب شد.
درگذشت علی انصاریان
در روزهای قبل از درگذشت وی، وضعیت جسمانی انصاریان به شکلی امیدوارکننده تغییر کرده بود و حتی علی پروین گفتگوی کوتاه تلفنی با او داشت اما در ساعات آخر روز دوشنبه وضعیتش به شکلی شد که تیم پزشکی وی را به خواب مصنوعی برد. در همین حین اخبار ضد و نقیض از بیمارستان فرهیختگان مخابره میشد تا حدی که مهدی قایدی، افشین پیروانی و… در فضای مجازی از مردم خواستند تا برای انصاریان دعا کنند. هاشمیان، پزشک معالج او که خبر بیهوشی مصنوعی علی انصاریان را اعلام کرده بود، در یک لایو اینستاگرامی با لحنی ناامیدانه دربارهٔ وضعیت او صحبت کرد تا این که درگذشت انصاریان به وقوع پیوست.
فیلمشناسی
فیلمهای سینمایی
نام سال
رمانتیسم عماد و طوبا ۱۳۹۸
کلوپ همسران ۱۳۹۷
اژدر ۱۳۹۷
حس خوب زندگی ۱۳۹۵
دو روز تا ماندن ۱۳۹۵
حکم تیر ۱۳۹۴
شروع یک پایان ۱۳۹۴
کلاف ۱۳۹۳
پاداش سکوت[۱۶] ۱۳۸۵
مجموعه تلویزیونی
نام یادداشت
داغونترین (یک قسمت)
زیر آسمان شهر (دو قسمت)
چارخونه (یک قسمت)
خانه اجارهای (یک قسمت)
غنچههای سحر
نقطه چین (دو قسمت)
محکومین (۱۳۹۶ حسین قناعت و سیدجمال سیدحاتمی)
سریال کیمیا (۱۳۹۴ جواد افشار)
سرزده (۱۳۹۹ بهادر اسدی)
۸۷ متر (۱۳۹۹ کیانوش عیاری)
شبکه خانگی
نام سال
هدیه ۱۳۹۳
آسپرین ۱۳۹۴ تا ۱۳۹۵
شام ایرانی ۱۳۹۹
برنامه تلویزیونی اینترنتی
زابیواکا (۱۳۹۷) تلویزیون اینترنتی آیو[۱۷]
ورزشگاه (۱۳۹۷) – شبکه پنج
مسابقه منچ (۱۳۹۸) – شبکه پنج
برنامه اینترنتی پانوراما (۱۳۹۹)