کد خبر : 664 / /
/

اخبار بازار مسکن| اخبار وام مسکن| جدیدترین وام برای مسکن

پیرو نامه شماره ۰۰/۸۸۵۰۰ مورخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۰ بدوین وسیله بند (۶) از مصوبات هشتاد و ششمین جلسه ستاد ملی مدیریت کرونا مورخ ۳ مهر ۱۴۰۰ به شرح زیر ابلاغ می شود:

وام ودیعه مسکن به افراد فاقد مسکن پرداخت می شود.وام ودیعه مسکن برای نخستین بار سال گذشته به تصویب رسید.  ثبت نام وام ودیعه مسکن تمدید می شود. وام ودیعه مسکن به خانواده هایی که فرزند بیشتر از سه نفر دارند میزان بیشتری تعلق می گیرد. جدیدترین اخبار درباره وام ودیعه مسکن را در خبر روز دنبال کنید.

بانک مرکزی با صدور بخشنامه‌ای، تمدید مهلت ثبت‌نام و پرداخت تسهیلات کمک ودیعه اجاره مسکن را به بانک‌های عامل ابلاغ کرده است.

 مهلت ثبت‌نام برای تسهیلات کمک ودیعه اجاره مسکن تمدید شد و حال بانک مرکزی با صدور بخشنامه‌ای این موضوع را به بانک‌های عامل ابلاغ کرده است.

در متن بخشنامه بانک مرکزی آمده است:

پیرو نامه شماره ۰۰/۸۸۵۰۰ مورخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۰ بدوین وسیله بند (۶) از مصوبات هشتاد و ششمین جلسه ستاد ملی مدیریت کرونا مورخ ۳ مهر ۱۴۰۰ به شرح زیر ابلاغ می شود:

مهلت ثبت نام متقاضیان دریافت تسهیلات کمک ودیعه اجاره مسکن (موضوع بند (۱) مصوبه جلسه ۷۲ ستاد ملی مدیریت کرونا مورخ ۲۲ خرداد ۱۴۰۰) تا پایان آذر ماه سال جاری تمدید می‌شود. بانک‌ها و موسسات اعتباری موظفند حداکثر تا پایان بهمن ماه ۱۴۰۰ تسهیلات مذکور را پرداخت کنند.

ثبت نام وام ودیعه مسکن تمدید شد

در چهل و نهمین جلسه کارگروه مقابله با پیامدهای اقتصادی کرونا که به ریاست «محسن رضایی» معاون اقتصادی رییس جمهوری برگزار شد، پیشنهاد وزارت مسکن و شهرسازی برای تمدید زمان ثبت نام وام ودیعه مسکن به تصویب رسید.

بر این اساس متقاضیان دریافت این وام تا پایان آذرماه مهلت دارند، برای دریافت این وام در سامانه جامع اقدام ملی مسکن (https://tem.mrud.ir/) ثبت نام کنند.

پیش از این زمان مهلت ثبت نام وام ودیعه مسکن تا پایان شهریور ماه امسال بود.

براساس این گزارش،‌ همه مستاجرانی که سررسید قرارداد اجاره آنان تا پایان آذرماه ۱۴۰۰ است می‌توانند برای دریافت این وام ثبت نام کنند.

تا امروز بیش از ۲ هزار و ۲۰۰ خانوار اجاره‌نشین موفق به دریافت این وام شده و در مجموع حدود ۱۰۰ میلیارد تومان دریافت کرده‌اند. پیش از این، تنها مستاجرانی که سررسید اجاره‌های‌شان تا پایان شهریور بود، می‌توانستند برای این وام ثبت نام کنند.

دیروز (یکشنبه) «پروانه اصلانی» مدیر کل دفتر اقتصاد مسکن وزارت راه و شهرسازی از تمدید مهلت ثبت نام وام ودیعه مسکن تا پایان شهریور ماه خبر داده و گفته بود: بر اساس مجوزهای ستاد ملی کرونا در خرداد ماه امسال مقرر شد که ثبت نام تا پایان شهریور سال جاری انجام شود.

وام ودیعه مسکن| تسهیلات مسکن برای جوانان البرزی

مهدی بلوچی روز دوشنبه  به خبرنگار ایرنا گفت : یکی از دغدغه های زوج های جوان تامین مسکن است که در این زمینه بانک مسکن استان البرز برای تامین تسهیلات خرید مسکن آنها آماده همکاری است .

وی ادامه داد: از آنجا که  مسکن مهمترین نیازهای زوج های جوان و مردم تلقی می شود ، بر این اساس تلاش ها بر کمک به زوج های جوانان و افراد فاقد مسکن معطوف شده است.

بلوچی اظهار داشت : یکی از راههای خرید خانه برای زوج های جوان ، تامین تسهیلات است  که بانک مسکن در این زمینه به کمک این زوج ها خواهد آمد .

مدیر شعب بانک مسکن البرز گفت : این بانک با ۳۳ شعبه دارای‌ مانده‌ تسهیلات‌ تاپایان‌ مقطع‌ مردادماه‌ امسال به مبلغ  هشت هزارو ۶۰۰ میلیارد تومان می باشد.

بلوچی  بیان داشت : سهم این بانک در پرداخت تسهیلات در بین بانک های استان حدود ۲۱ درصد بوده ه در جایگاه نخست در بخش مصارف در البرز قرار دارد.

 مدیرشعب بانک مسکن البرز گفت : طی پنج ماه گذشته  یک هزار و ۶۴۵ فقره تسهیلات خرید مسکن و ساختمان به مبلغ  ۱۳۶ میلیارد تومان  و یک هزار و۹۴۰ فقره تسهیلات جعاله  به مبلغ ۷۰میلیارد تومان به مردم شریف استان پرداخت شده است.

مدیر شعب بانک مسکن استان البرز اعلام کرد که زوج های جوان این استان براساس سیاست های اعتباری سال ۱۴۰۰ بانک مسکن می توانند به همراه ۴۰ میلیون تومان  جعاله تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان  تسهیلات خرید مسکن و جعاله دریافت کنند.

به گزارش روز دوشنبه خبرنگار اقتصادی ایرنا، رفع معضل دیرینه مسکن در دستور کار دولت سیزدهم قرار گرفته و در این راستا برای ساخت سالانه یک میلیون واحد مسکونی، هدفگذاری شده است.

آیت الله «سید ابراهیم رییسی» در این باره گفته است: وعده‌ای که درباره موضوع مسکن داده شده است، باید عملی و اجرایی شود، چرا که ما بیش از یک میلیون مسکن و قریب به ۲ میلیون مسکن در سال نیاز داریم، اما ما کف یک میلیون مسکن در سال را در نظر گرفتیم تا قابل اجرا باشد.  

رئیس‌جمهوری در اظهارات خود به قانون جهش تولید مسکن هم اشاره کرد و گفت: این موضوع در این قانون پیش‌بینی و دولت مکلف به اجرای آن شده است، پس قانون آن و پیش‌بینی‌های کارشناسی هم وجود دارد. در برخی از جاها دولت خودش مسکن می‌سازد و در جاهایی هم تسهیلات می‌دهد تا خانه بسازند.

عضو هیات مدیره انجمن انبوه سازان استان تهران روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا درباره ساخت یک میلیون واحد مسکونی در سال، گفت: اکنون حدود۴۰۰ هزار واحد مسکونی در سال در دست احداث و ساخت است و امکان احداث یک میلیون واحد در صورت برنامه ریزی صحیح و بدون دخالت دولت وجود دارد.

«حسن محتشم» افزود: در صورتی که دولت سیزدهم بتواند ۶۰۰ هزار واحد مسکونی به ساخت فعلی اضافه کند با توجه به نیاز بازار و متقاضیان در صف مانده، جمعیت زیادی خانه دار خواهند شد و چنانچه تولید این تعداد واحد مسکونی درهرسال برنامه ریزی شود علاوه بر کنترل قیمت بازار مسکن می توان امیدواربود که تا پایان دولت سیزدهم میزان کمبود مسکن تا حدود ٧٠ درصد جبران شود.  

وی با بیان اینکه طبق طرح جامع مسکن که حدود ۶ سال پیش تدوین شده است، اعلام شد که در صورت تولید سالی یک میلیون مسکن در سال ۱۴۰۴ به نقطه سر به سر می رسیم، توضیح داد: اکنون وارد سال هفتم از تدوین این طرح شده ایم و در ۴ سال باقی مانده اگر سالی یک میلیون واحد بسازیم ۶۰ درصدکاهش ساخت و سازها رفع می شود و از آنجایی که میزان ازدواج ها و رشد جمعیت نسبت به ۶ سال پیش کاهش داشته است، بنابراین خوشبینانه در همین چهار سال می‌توانیم کاهش تولید را با ساخت یک میلیونی مسکن در هر سال تا ۷۰ درصد کم‌کنیم.

عضو هیات مدیره انجمن انبوه سازان استان تهران به طرح «جهش تولید مسکن» که اخیرا توسط مجلس تصویب شده است اشاره کرد و گفت: این مصوبه به اراده دولت برای تولید یک میلیون واحد مسکونی کمک خواهد کرد.  

به گفته این فعال حوزه مسکن این مصوبه می تواند ملاک عمل دولت قرار گیرد و برنامه ریزی برای تولید ۶۰۰ هزار واحد مسکونی به پشتوانه همین مصوبه آغاز شود و با جمع میزان ساخت و ساز فعلی به تولید یک میلیون واحد مسکونی در سال می رسیم.

ستاد ملی مسکن تشکیل شود

عضو هیات مدیره انجمن انبوه سازان استان تهران ادامه داد: پیشنهاد می کنیم برای اجرای این وعده «ستاد ملی مسکن» تشکیل شود که مصوبات این ستاد در تمام دستگاه‌ها قابل اجرا باشد. به این دلیل که ساخت ۶۰۰ هزار واحد مسکونی بدون تامین به موقع فولاد و سیمان و سایر نهاده های ساختمانی و کمک قانونی دستگاه‌های خدمات رسان و وزارتخانه های مربوط به زیرساخت و خدمات روبنایی امکان پذیر نیست و لازم است دستگاه‌های دخیل زیر نظر دستگاه مربوطه هماهنگ عمل کنند.

به گفته محتشم ساخت این تعداد واحد نیازمند زیرساخت آب و برق است و برای خدمات رفاهی، آموزشی،  پزشکی،  فرهنگی و سایر نیازهای مربوطه احتیاج به همکاری تمامی دستگاه‌ها است.

هماهنگی بین دستگاهی، پیش نیاز تولید یک میلیون واحد مسکونی

عضو هیات مدیره انجمن انبوه سازان استان تهران گفت: در زمان ساخت مسکن مهر تجربه «شوراهای مسکن» را داشتیم که مصوبات آن هم لازم الاجرا بود،  با این حال کافی نبود و ناهمگاهنگی بین دستگاهی به وجود آمد و اکنون شاهد هستیم بعد از گذشت ١٥ سال از شروع ساخت مسکن مهر،  هنوز این طرح تکمیل نشده است.

به گفته محتشم در صورت هماهنگی بین تمامی دستگاه‌ها و بانک‌ها و نیز تامین زمین و انتقال ساخت و سازها به بخش خصوصی این طرح پایان خوشی خواهد داشت.

وی با تاکید بر اینکه دولت نباید سازنده مسکن باشد و وزیر راه و شهرسازی هم بر این موضوع تاکید دارد،  گفت: در صورتی که دولت کارفرما باشد تجربه مسکن مهر مجدد تکرار خواهد شد. بدنه دستگاه‌های دولتی آمادگی لازم برای اجرای ساخت این تعداد را ندارند و این طرح باید توسط بخش خصوصی و سازندگان خوشنام و حرفه ای و عوامل تولید مسکن اجرایی شود. ضمن اینکه از تمام راهکارهای استفاده شده قبلی همزمان با به روز شدن این تجربه ها استفاده شود.

این فعال حوزه مسکن اظهار داشت: وزارت راه و شهرسازی صاحب کارشناسان ارزنده‌ای است که با مشارکت بخش خصوصی و عوامل موثر در تولید مسکن و واگذاری اجرای این طرح به صورت فراگیر به همه سازندگان، کار ساخت و ساز با سرعت بیشتری انجام می شود.

این فعال در حوزه تولید مسکن، گفت: گرانی ساخت و ساز ناشی از اقتصاد کلان و شوک هایی است که وارد بخش مسکن شده است که ساخت و ساز را در شرایط سخت قرار داده و به همین دلیل برای تحقق این وعده نیاز به کمک همه دستگاه‌ها و کارشناسان بخش خصوصی  و ساخت فراگیر توسط بخش خصوصی است.

ارسال نظر

خبرگزاری نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند. لطفا از نوشتن نظرات خود به لاتین (فینگیلیش ) خودداری نمایید توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت و منفی استفاده کنید.