قیمت خانه در غرب تهران + جدول
یک دستگاه واحد مسکونی ۱۳۶ متری با عمر بنای ۸ سال، واقع در منطقه شهرک غرب به مبلغ ۸ میلیارد و ۴۵۰ میلیون تومان به فروش میرسد.
مشکل اصلی در زمینه افزایش قیمت خانه در سالهای اخیر علاوه بر تورم، نرخ نهادههای ساختمانی نظیر مصالح، دستمزدها و از آنها مهمتر افزایش نرخ زمین بوده است. رشد 10 درصدی قیمت خانه در هر ماه تبدیل به روند شده است. برخی معتقدند این بانکها هستند که قیمت خانه را در کشور تحت تاثیر قرار میدهند. قیمت خانه همچنان تحت تاثیر بازارهای موازی حرکت میکند و نمیتوان تاثیر شدید تورم بر این بازار را انکار کرد. برای اطلاع از قیمت خانه در غرب تهران با این مطلب در خبر روز همراه باشید.
قیمت خانه در غرب تهران
یک دستگاه واحد مسکونی ۱۳۶ متری با عمر بنای ۸ سال، واقع در منطقه شهرک غرب به مبلغ ۸ میلیارد و ۴۵۰ میلیون تومان به فروش میرسد.
لیست خرید و فروش آپارتمان در غرب تهران به شرح زیر است.
توجه کنید که قیمتها بر حسب مترمربع به تومان بوده و تقریبی است، چراکه نرخ مسکن در تهران با توجه به نوع ساختمان، امکانات، خیابان و یا نظر مالک تغییر میکند.
افزایش ۱۱۰ درصدی قیمت خانه
خریداران در ماه مهر بابت خرید و فروش هر متر مربع واحد مسکونی، متوسط ۲۶ میلیون و ۷۲۰ هزار تومان هزینه کردهاند که نسبت به ماه قبل ۱۰ درصد و نسبت به ماه مشابه سال قبل ۱۱۰.۱ درصد بیشتر بوده است.
بررسی شش ماهه نخست آمار اقتصادی بانک مرکزی از معاملات انجام شده واحدهای آپارتمانی در شهر تهران، میگوید که رشد ۱۰ درصدی قیمت واحدهای مسکونی در شهر تهران در هر ماه تبدیل به یک روند شده است و گویا قرار نیست مانعی بر سر راه این افزایش قیمت افسار گسیخته قرار بگیرد. متوسط قیمت هر متر مربع واحد مسکونی در فروردین امسال، ۱۵ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان، در اردیبهشت ماه، با ۱۱ درصد افزایش، ۱۶ میلیون و ۹۷۰ هزار تومان و در خردادماه نیز با ۱۱.۶ درصد رشد، به نزدیک ۱۹ میلیون تومان رسید. در فصل تابستان نیز این رشد حدود ۱۰ درصدی ادامه داشت. در تیرماه، متوسط نرخ هر متر مربع واحد مسکونی ۲۰ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان، در مردادماه ۲۳ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان و در شهریورماه تا ۲۴ میلیون تومان افزایش پیدا کرد.
توان خرید واحدهای جوان کم شد
در مهرماه امسال، واحدهایی که سن بنای آنها تا ۵ سال بوده است با سهم ۳۷ درصدی از بازار، بیشترین سهم را میان دیگر واحدها داشتهاند اما به نظر میرسد هر ماه از حجم این سهم کاسته و به واحدهای با سن بالا افزوده میشود. بر اساس آمار، این سهم نسبت به مهرماه سال گذشته ۴.۹ درصد کاهش داشته است و در مقابل به سهم واحدهای با قدمت بالای ۱۱ سال افزوده شده است.
منطقه ۵ با بالاترین سهم معاملات
بر اساس تعداد واحدهای معامله شده در مهرماه، بیشترین میزان از این معاملات بر حسب منطقه، مربوط به منطقه ۵ است. این منطقه توانست این ماه نیز طبق روال چند سال گذشته، با سهم ۱۴.۷ درصدی، بیشترین میزان معاملات را به خود اختصاص دهد. پس از آن نیز، مناطق ۱۰ و ۲ به ترتیب با اختصاص سهمهای ۹.۴ و ۸.۴ درصدی، در جایگاه بعدی قرار دارند.