کد خبر : 16511 / /
/

از تابلوی جدید قیمت در بازار خودرو رونمایی شد؛ پراید به ۲۰۱میلیون و ۲۰۶تیپ۲ به ۳۰۱میلیون تومان رسید.

قیمت پراید افزایش سرسام آوری داشت. قیمت پراید و سایر خودروها گران شد. قیمت پراید به 201 میلیون رسید. قیمت پراید در سال های اخیر با افزایش شدیدی همراه بوده است. برای اطلاع از جزئیات قیمت پراید با این خبر همراه باشید. 

 قیمت تیبا امروز شنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۱ با یک میلیون تومان افزایش به ۱۹۷ میلیون تومان رسید. تیبا دو امروز دو میلیون تومان افزایش یافت و به ۲۰۹ میلیون تومان رسید. کوئیک دنده‌ای چهار میلیون تومان افزایش قیمت را تجربه کرد و به ۲۲۵ میلیون تومان رسید.

کوئیک اتوماتیک پلاس، اما ۲۹ میلیون تومان افزایش قیمت نسبت به آخرین نرخ روز پنجشنبه داشت و به ۳۲۷ میلیون تومان رسید. انواع پراید هم امروز نوسانی یک میلیون تومانی داشت. پراید ۱۱۱ امروز به ۲۰۲ میلیون تومان، پراید ۱۳۱ امروز به ۱۸۲ میلیون تومان و قیمت پراید ۱۵۱ به ۱۷۸ میلیون تومان رسید.

قیمت سمند EF7 با سه میلیون تومان افزایش قیمت به ۳۲۸ میلیون تومان رسید. سمند EF7 دوگانه سوز امروز دو میلیون تومان افزایش قیمت داشت و به ۲۶۴ میلیون تومان رسید. سمند سورن ELX با پنج میلیون تومان افزایش به ۳۰۵ میلیون تومان رسید. دنا تیپ یک امروز دو میلیون تومان افزایش یافت و ۳۹۰ میلیون تومان بود. پژو ۲۰۷ اتوماتیک امروز پنج میلیون تومان افزایش یافت و به ۵۶۵ میلیون تومان رسید. تندر ۹۰ هم امروز با پنج میلیون تومان افزایش قیمت به ۴۷۰ میلیون تومان رسید.

قیمت پراید در بازار چند؟

در بین خودروهای پراید موجود در بازار پراید ۱۵۱ مدل ۱۴۰۰ از ۱۶۵ میلیون تومان در قبل از تعطیلات به ۱۷۳ میلیون تومان رسیده است و خودروهای کوییک نیز افزایش قیمت چشمگیری را تجربه کرده‌اند به طوری که کوییک دنده‌ای مدل ۱۴۰۱ از ۲۳۵ میلیون تومان در قبل از تعطیلات  به ۲۴۲ میلیون تومان رسیده است.

در این مدت اما سایر خودروهای موجود در بازار از نوسانات قیمتی در امان بوده‌اند.

از تابلوی جدید قیمت در بازار خودرو رونمایی شد؛ پراید به ۲۰۱میلیون و ۲۰۶تیپ۲ به ۳۰۱میلیون تومان رسید.

قیمت پراید

قیمت پراید| افزایش سرسام آور قیمت خودرو 

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از همشهری، افزایش قیمت خودرو در بازار که از نخستین روزهای سال جدید شتاب گرفته، با شروع اردیبهشت نیز ادامه یافته و در ۶روز گذشته این بازار شاهد قیمت‌های جدید و ثبت رکوردهایی غیرقابل پیش‌بینی بود.

رشد قیمت اگرچه در تمام انواع و مدل‌های خودرو مشاهده می‌شود، اما شتاب افزایش نرخ در پرفروش‌ها بسیار بیشتر است؛ به‌طوری‌که پراید در نخستین روزهای اردیبهشت ۲۰۰میلیون تومان را پشت سرگذاشت و با قیمت ۲۰۱میلیون تومان آگهی شد. دیگر خودروهای پرفروش هم همچنان در حال رشد قیمت هستند؛ دناپلاس اتوماتیک مدل۱۴۰۱ روز گذشته با قیمت ۴۹۳میلیون تومان در بازار خودرو معامله شد و دنا معمولی‌۱۴۰۱ به ۳۸۶میلیون تومان رسید. تیبا هاچ‌بک پلاس تا ۲۱۳میلیون تومان آگهی شد. پژو ۲۰۶ تیپ۲ تا ۳۰۳میلیون تومان بالا رفت و پژو ۲۰۶ تیپ۵ به ۳۳۵میلیون تومان رسید. پژو پارس اتوماتیک نیز به ۴۴۶میلیون تومان معامله شد و تارا اتوماتیک با ۵میلیون افزایش قیمت تا ۵۸۵ میلیون تومان رشد قیمت داشت.

قیمت پراید| کارشناسان چه می‌گویند؟

کارشناسان معتقدند فاصله زیاد بین عرضه و تقاضا قیمت خودرو را بالا نگه‌داشته و شکاف قیمت کارخانه تا بازار را هر روز عمیق‌تر می‌کند. به باور آنان رکود بازار شب عید که ناشی از انتظار برای توافق هسته‌ای، کاهش نرخ دلار و ورود احتمالی خودروهای خارجی به بازار پس از آزادسازی واردات بود، حالا با ابهام روبه‌رو شده و انتظارات تورمی، جای خود را به شتاب برای خرید داده، حالا متقاضیان با یک‌ماه تأخیر وارد بازار شده‌اند و این به فشار برای افزایش قیمت خودرو دامن زده است. با این حال برخی فعالان صنفی معتقدند قیمت‌های آگهی‌شده با واقعیت بازار متفاوت است. رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران و فروشندگان خودروی تهران در این زمینه گفت: قیمت اعلامی در آگهی‌ها به‌ویژه برای خودروهایی مثل پراید که از سال۹۹ تولید نمی‌شود، قیمتی نیست که معامله شود.

سعید مؤتمنی افزود: کل خودروها نسبت به هفته پایانی اسفند بین ۱۰ تا حدود ۱۳درصد رشد قیمت داشته‌اند که به افزایش قیمت ارز و عرضه کم خودرو از سال‌۹۷ بازمی‌گردد. آمارها نشان می‌دهد این میزان عرضه جوابگوی بازار نیست و این خلأ، فاصله قیمت بازار با کارخانه برای بعضی از خودروها ازجمله ۲۰۶ به ۱۰۰درصد هم رسیده و یک خریدار۲۰۶ باید ۱۵۰میلیون تومان بیش از قیمت اصلی برای خرید این خودرو در بازار پول پرداخت کند.

دماسنج خریداران و فروشندگان

این فعال صنفی در پاسخ به این پرسش که آیا پراید ۲۰۱میلیونی در بازار خریدار دارد یا خیر، گفت: متقاضیان، این خودرو را با قیمت ۱۹۶ تا ۱۹۸میلیون تومان خریداری می‌کنند و به اعتقاد من کسی برای پراید ۲۰۱میلیون تومان نمی‌پردازد. این شرایط برای ۲۰۶ هم صادق است که قیمت کارخانه ۱۴۹تومان است و در بازار تا ۳۰۱میلیون هم آگهی شده ولی خریداران تا ۲۹۸میلیون تومان این خودرو را خریداری می‌کنند، یا پژو پارس که قیمت اعلامی ۳۱۴میلیون را هم داشته اغلب با ۴ تا ۵میلیون تومان اختلاف معامله می‌شود و نه بیشتر، زیرا در بازار خودرو خریدار صف نکشیده و با توجه به وضع موجود آنهایی که واقعا احتیاج دارند، خرید می‌کنند.

به‌گفته مؤتمنی، در اسفندماه فروشنده بیشتر بود چون احساس می‌کردند مذاکرات به ثمر بنشیند و قیمت ارز هم پایین بود اما این طرف سال فروشنده‌ها کم شده‌اند و با روند افزایش قیمت، عجله‌ای برای فروش ندارند و اگر فردا قیمت ارز کاهش یابد دوباره فروشنده بیشتر خواهد شد. رئیس اتحادیه فروشندگان خودرو معتقد است قول‌ شرکت‌های خودروساز برای افزایش تولید از یک‌سو و خبرهایی که از احتمال واردات دوباره خودرو حکایت دارد، اخبار مثبتی برای بازار خودرو است و می‌تواند بر کاهش قیمت خودرو تأثیرگذار باشد.

آخرین قیمت پرفروش‌ها

رئیس اتحادیه فروشندگان خودرو تهران درباره قیمت خودروهای پرفروش بازار تا روز گذشته، گفت: قیمت پراید ۱۱۱، حدود ۱۹۸میلیون تومان است که تا ۲۰۰میلیون تومان هم آگهی می‌شود، پراید ۱۳۱، حدود ۱۸۰میلیون تومان است، ۲۰۶تیپ‌۲ مدل ۱۴۰۱حدود ۳۰۱ تا ۳۰۲میلیون تومان هم درآگهی‌ها قیمت خورده ولی ۲۹۸میلیون تومان معامله می‌شود، ۴۰۵مدل ۹۹ در بازار ۲۷۵میلیون تومان است، پژو SLX ۳۱۰میلیون تومان، پژو پارس ساده ۳۱۲میلیون تومان و پژو پارس TU۵ حدود ۳۷۷میلیون تومان است. در میان مونتاژی‌ها هم جک S۵ مدل‌۱۴۰۱ با قیمت ۹۳۰میلیون تومان و هایما ۹۱۰میلیون تومان آگهی می‌شود. مؤتمنی حداکثر تغییرات قیمت برای انواع خودروها را زیر ۱۳درصد دانست و افزود: آرشیو قیمت‌های اسفند تا امروز را که مقایسه می‌کنیم به این نتیجه می‌رسیم که تغییرات قیمت چه برای تولیدات شرکت‌های داخلی و چه مونتاژی‌ها به ۱۳درصد هم نرسیده و بین ۱۰ تا ۱۳درصد بوده است. برای خودروهایی که کم است، قیمت‌های بالایی اعلام می‌شود اما خریداری نیست.

بازار خودروهای وارداتی بعد از خبر مصوبه خودروی مجمع تشخیص مصلحت نظام به چه سمت و سوی می رود.

شرط نزولی شدن قیمت خودرو بعد از آزادسازی واردات

به گزارش اقتصادنیوز، بعد از انتشار خبر مصوبه مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره آزادسازی واردات خودرو از مسیر صادرات خودرو، قطعات و خدمات به نظر می رسد در حالی که رفتار متقاضیان مشخص است و آنها از ورود به بازار امتناع می کنند و منتظر کاهش قیمت ها باقی می مانند اما  فروشندگان به عنوان طرف عرضه رفتارهای متفاوتی را در بازار در پیش بگیرند.

رفتار هیجانی فروشندگان بازار خودرو

برخی از فروشندگان رفتار هیجانی در پیش گرفته و تلاش می کنند هر چه زودتر خودروی در اختیار خود را بفروش برسانند. آنها معتقدند حباب قیمت خودروهای وارداتی بیش از آنچه باید بزرگ شده و انتشار این اخبار سبب ریزش قیمت خودرو در بازار خواهد شد بنابراین به دنبال این هستند تا برای خودروی خود را مشتری پیدا کنند.

پیام حباب قیمتی خودروهای وارداتی

دسته دیگر هم معتقدند حباب قیمتی محصولات وارداتی بازار بزرگ شده اما آنها می گوید این قبیل اخبار در حد خبر باقی خواهد ماند و هیچگاه عملیاتی نمی شود.

آنها در تحلیل خود می گویند وضعیت کیفی محصولات تولید شده توسط زنجیره خودروسازی کشور تعریفی ندارد و با این وضعیت کیفی امکان صادر کردن خودرو و قطعات وجود ندارد بنابراین ارزی از این محل حاصل نخواهد شد تا به وسیله آن خودرو وارد شود.

طرفداران این نظر تاکید می کنند چنانچه بحث های انجام شده در مجمع تشخیص حتی اگر به قانون نیز تبدیل شود باز هم تنها روی کاغذ باقی خواهد ماند و هیچگاه عملیاتی نمی شود.

بازار خودرو منتظر مذاکرات وین 

آنها بیش از آنکه اخباری از جنس اخبار مجمع تشخیص در ارتباط با واردات مشروط خودرو را پیگیری کنند. به دنبال آگاه شدن وضعیت حاکم بر مذاکرات وین و روند نرخ ارز هستند.   

زیرا این دسته از فروشندگان معتقدند اخبار مخابره شده از مذاکرات وین و احتمال امضای توافقنامه احیای برجام بیش از خبر منتشر شده از تایید واردات خودرو در ازای صادرات می تواند حباب قیمتی در بازار وارداتی ها را تحت تاثیر خود قرار داده و نمودار قیمت خودرو را در بازار نزولی کند. 

نرخ ارز؛ قطب نمای حرکتی بازار خودرو

آنها  تاکید می کنند همچنان نرخ ارز قطب نمایی بازار خودرو (بخصوص خودروهای وارداتی) است.  اما دسته سومی هم هستند که نه همانند دسته اول معتقدند هر چه زودتر باید خودروی در اختیار خود را فروخت و از بازار خارج شد، نه مانند دسته دوم این مسیر جدید برای واردات خودرو به کشور را غیر عملیاتی می دانند.

دسته سوم به نوعی دست از کار کشیده و به رصد بازار می پردازند. طرفداران این تفکر منتظر هستند تا گرد و غبار حاصل از شوک آزادسازی مشروط واردات خودرو توسط مجمع تشخیص فروکش کند بعد با توجه به شرایط حاکم بر بازار نسبت به تعیین استراتژی خود برای حرکت در بازار خودرو اقدام می کنند.

ارسال نظر

خبرگزاری نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند. لطفا از نوشتن نظرات خود به لاتین (فینگیلیش ) خودداری نمایید توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت و منفی استفاده کنید.