کد خبر : 7189 / /
/

اولین طلای المپیک 2020 توکیو را جواد فروغی از آن خود کرد

نخستین مدال المپیک تاریخ تیراندازی ایران را به ارمغان آورد.این نخستین مدال المپیک در تاریخ تیراندازی ایران است.فروغی بزرگترین ورزشکار کاروان ایران در المپیک یورو، دارای سه فرزند و پرستار است.

جواد فروغی تنها نماینده ایران در فینال ماده تپانچه بادی مردان بازی‌های المپیک ۲۰۲۰ توکیو شگفتی ساز شد و به مدال طلا رسید تا نخستین مدال تاریخ تیراندازی ایران در بازیهای المپیک به نام او ثبت شود.

جواد فروغی تاریخ تیرانداز ایران

جواد فروغی

کسب مدال توکیو به جواد فروغی

این نخستین مدال المپیک در تاریخ تیراندازی ایران است که توسط فروغی بدست آمد. او پیش از این در مرحله مقدماتی با امتیاز ۵۸۰.۲۵ و قرارگیری در رده پنجم به فینال این ماده راه پیدا کرده بود. فروغی بزرگترین ورزشکار کاروان ایران، دارای سه فرزند و پرستار است.

در فینال این ماده ورزشکاران کشورهای ایران، هند، چین، آلمان، اوکراین، کره و صربستان حضور داشتند که دامیر صربستانی نقره و ژانگ وی چینی سوم شد.

فروغی با کسب دو مدال طلای جام جهانی هند و کرواسی در جایگاه نخست رنکینگ فدراسیون جهانی قرار دارد.

نجمه خدمتی و هانیه رستمیان ملی‌پوشان تیراندازی ایران نیز در سالن حضور دارند تا فینال جواد فروغی را از نزدیک تماشا کردند.

تیراندازی ایران در بازی‌های المپیک ۲۰۲۰ توکیو ۶ نماینده در دو ماده تفنگ و تپانچه دارد. پیش از این فاطمه کرم زاده و آرمینا صادقیان در ماده تفنگ بادی زنان در رده های ۲۳ و ۳۰ ایستادند.

مهیار صداقت در ماده تفنگ بادی مردان و هانیه رستمیان در ماده تپانچه بادی زنان فردا در سومین روز از این رقابت ها در خط آتش قرار می گیرند.

جواد فروغی بزرگترین ورزشکار ایران

جواد فروغی

مسابقات تیراندازی المپیک توکیو از شنبه دوم تا یازدهم مرداد ادامه دارد. نجمه خدمتی، آرمینا صادقیان، فاطمه کرم‌زاده، مهیار صداقت، جواد فروغی و هانیه رستمیان اسامی تیراندازان ایرانی حاضر در المپیک توکیو است

جواد فروغی متولد 20 شهریور 1358 در دهلران ایلام ، قهرمان تیراندازی تیم ملی است،فارغ التحصیل رشته پرستاری می باشد که تیراندازی را از طبقه دوم بیمارستان از 30 سالگی شروع کرد و در 41 سالگی به مدال طلای المپیک توکیو دست یافت.

جواد فروغی و پرستاری در بیمارستان سپاه

او در سال 1381 وقتی 23 ساله بود در رشته کارشناسی پرستاری فارغ التحصیل شد و در حال حاضر پرستار بیمارستان فوق تخصصی بقیة الله سپاه پاسداران می باشد

تیراندازی را اولین بار در طبقه منفی دو بیمارستان در زمان گذراندن دوره تیراندازی و آمادگی جسمانی برای ترفیع درجه ! کاری مان تجربه کردم، پس از آن در سال 1389 بود که تپانچه بادی را به من نشان دادند تا تیراندازی کنم و در همان تجربه اول حدود امتیاز 85 را زدم.

جواد فروغی

با تشویق آقای آخوندی و بعد از دو جلسه تمرینی با ایشان ، بنده را تحویل آقای دکتر جعفر خدابنده لو از مربیان و مدیران ورزشی دانشگاه و محل کارم دادند.

من در آن فضای نمور زیرزمین بیمارستان که نور کافی نداشت تمریناتم را شروع کردم.

با مسابقات دانشگاهی فعالیت اش را شروع کرد سپس زیر نظر علیرضا قیاسی دوره های حرفه ای تری را آموزش دید .در نهایت مرداد ماه 1396 به عضویت تیم ملی ایران در رشته تیراندازی تپانچه درآمد و دو سال بعد در اولین تجربه اش در مسابقات آسیایی اندونزی به مقام 21 ام رسید.

او در این سال بود که سهمیه حضور در المپیک 2021 توکیو ژاپن را بدست آورد.

 فروغی در سال 1398 دست به کار بزرگی زد و در مسابقات قهرمانی آسیا در دوحه قطر [2019] با حذف قهرمان المپیک به مدال برنز تپانچه بادی 10 متر مردان رسید.

جواد فروغی در کنار خانواده

جواد فروغی

 شگفتی این ورزشکار پا به سن گذاشته ایرانی تموم نداشت و او یک سال بعد در پایان روزهای سال 1399 به مدال طلای جام جهانی تیراندازی دست یافت.

 او این افتخار را برای بار دوم در مسابقات جهانی جام جهانی کرواسی در بهار 1400 تکرار کرد و دوباره به مدال طلا رسید.

 من از دوران بچگی یک بیماری قلبی خفیفی بنام افتادگی دریچه میترال دارم که گاهی دچار لرزش خفیف دست و تپش قلبی می شوم.

از جوانی که خبری از تیراندازی می شنیدم و میدیدم هیچگاه به ذهنم خطور نمی کرد بتوانم این رشته را بخاطر لرزشی که دستم دارد اصلا شروع کنم.

به هر حال تقدیر خداوند بود که بعد از سال ها این اتفاق افتاد و من تیرانداز شدم.

 کار پرستاری همیشه دقت عمل پرستار را می طلبد که این دقت عمل در تیراندازی هم موثر می باشد ، از طرف دیگر بحث آرامشی است که باید در وجود پرستار باشد.

تیرانداز هم باید آن را به نوعی داشته باشد ، تیراندازی ضمن اینکه آرامش می خواهد ، آرامش هم می دهد به همین دلیل پرستاری و تیراندازی به هم نزدیک است.

 من شبها در بیمارستان شیفت هستم و در این چند سال عادت کرده ام که از تمرین به شفیت هایم بروم ، حتی شب های مسابقه ام هم در بیمارستان بودم.

انگیزه ام دلیل بزرگی است که بتوانم هم به کارم و هم به تیراندازی که عاشقش هستم برسم.

من خودم مسئول مراقبت از بیماران کرونایی هستم و با اینکه بچه کوچک دارم اما خودم شخصا بیماران کرونایی را تحویل می گیرم.

تاکنون به کرونا مبتلا شدم که نمی دوانم دقیقا کجا مبتلا شدم اما بخاطر شغل پرستاری ام به احتمال زیاد در بیمارستان کرونا گرفتم.

نسبت ها

جواد فروغی اصالتا اهل لرستان ، نسبتی با فریدون فروغی (نوازنده) اهل تهران و مهدی فروغی (قاری قرآن) اصفهانی و علی فروغی (مدیر شبکه سه) ندارد

مدال ها

 برنز قهرمانی آسیا 2019

 برنز تپانچه میکس تیمی 2019

 طلای جام جهانی دهلی نو 2021

 طلای جام جهانی اوسییک 2021

 طلای المپیک توکیو 2021

ارسال نظر

خبرگزاری نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند. لطفا از نوشتن نظرات خود به لاتین (فینگیلیش ) خودداری نمایید توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت و منفی استفاده کنید.