کد خبر : 19090 / /
/

 

چکیده : دنیای مدرن به سرعت در حال پیشرفت به سوی هوشمند شدن است و بالاخره روزی می‌رسد که تمامی افراد از هوشمند سازی خانه استفاده کنند. تقاضا و محبوبیت بالای اتوماسیون خانه باعث به وجود آمدن شرکت‌های فعال در زمینه ساختمان  هوشمند شده است که تعداد زیاد این شرکت‌ها انتخاب را برای مشتریان سخت می‌کنند. بنابراین لازم است که برای شروع برندهای برتر هوشمند سازی، علت موفقیت آن‌ها و همچنین مهم‌ترین معیارها برای انتخاب یک برند را بررسی کنیم.

دنیای مدرن به سرعت در حال پیشرفت به سوی هوشمند شدن است و بالاخره روزی می‌رسد که تمامی افراد از هوشمند سازی خانه استفاده کنند. تقاضا و محبوبیت بالای اتوماسیون خانه باعث به وجود آمدن شرکت‌های فعال در زمینه ساختمان  هوشمند شده است که تعداد زیاد این شرکت‌ها انتخاب را برای مشتریان سخت می‌کنند. بنابراین لازم است که برای شروع برندهای برتر هوشمند سازی، علت موفقیت آن‌ها و همچنین مهم‌ترین معیارها برای انتخاب یک برند را بررسی کنیم.

 

به دلیل نوپا بودن تکنولوژی ساختمان هوشمند یا خانه هوشمند و عدم آشنایی کامل ایرانیان با آن، در این مقاله به مقایسه  و معرفی برندهای برتر تجهیزات خانه هوشمند پرداختیم تا بتوانیم انتخاب‌های صحیح و آگاهانه‌ای در این زمینه داشته باشیم و تصمیم درست و منطقی را بگیریم.

 

مهمترین معیارها برای انتخاب برندهای برتر هوشمند سازی ساختمان 

افزایش تعداد برندها، دستگاه‌ها، پلتفرم‌های هوش مصنوعی و اکوسیستم‌ها باعث شده که بسیاری از افراد حتی بعد از خرید محصول هوشمند احساس کنند انتخاب درستی نکرده‌اند. بنابراین در ادامه لیستی از معیارهای مهم برای انتخاب برند هوشمند سازی آمده است که به شما برای انتخاب مطمئن‌تر کمک می‌کند.

1 - قابل اطمینان بودن برند

در این جا منظور از قابل اطمینان بودن صرفا حفظ حریم شخصی و جاسوسی نکردن اطلاعات نیست. برند مورد نظر باید به اندازه کافی تجربه کاری داشته باشد به طوری که بتواند محصولاتی با کارایی بالا تولید کند.

2 - پشتیبانی فنی و نحوه نصب

تصور این که یک دوربین امنیتی با بهترین امکانات و قابلیت‌ها را داشته باشید، اما نتوانید آن را به تلفن خود وصل کرده یا راه‌اندازی کنید بسیار ناامیدکننده است. بنابراین هنگام انتخاب برند هوشمند سازی حتما به نحوه پشتیبانی پیش و پس از خرید شرکت توجه کنید.

3- سازگاری و انعطاف‌پذیری

آمازون، گوگل، اپل و… با به کار گیری هوش مصنوعی زندگی را برای ما آسان کرده‌اند. البته تولیدکنندگان تجهیزات هوشمند معمولا اپلیکیشن و سیستم مخصوص به خود را دارند تا بتوانند مشتریان را برای خود نگه دارند. هنگام انتخاب برند حتما باید توجه کرد که با سایر برندهای معتبر و بزرگ سازگاری داشته باشد، تا بتوان از قابلیت‌های هر دو استفاده کرد.

به علاوه محصولات یک برند نباید صرفا برای افراد علاقه‌مند به تکنولوژی ساخته شده و یا در صورت قطعی اینترنت کارایی نداشته باشند. باید توجه کرد. یکی از معیارهای انتخاب برند هوشمند سازی، کارایی کافی محصولات آن در صورت قطعی اینترنت است.

7

4 - قیمت

قیمت محصولات معمولا وابسته به عواملی مانند برند، خدمات مشتری، نحوه فروش محصول و … است. بر خلاف تصور، ماژول Wifi تجهیزات هوشمند قیمت چندانی ندارد و در نتیجه نباید اختلاف قیمت بیشتر از 30 تا 50 درصد نسبت محصولات غیر هوشمند داشته باشد. بنابراین باید بررسی کرد که قیمت محصول و خدمات ارائه شده توسط شرکت منطقی باشد.

5 - عملکرد هوشمند و ارزش افزوده

ساده بودن در عین کارایی معیاری است که باید به آن توجه ویژه کرد. بسیاری از برندها با فراهم کردن ویژگی‌های اضافه، کار با محصول را سخت کرده و قیمت آن را بالا می‌برند. باید در نظر داشت که محصولات هوشمند برای راحت‌تر کردن زندگی ما هستند نه دشوار کردن آن.

برندهای برتر هوشمند سازی خانه و ساختمان در جهان

8

1- Schneider Electric

این شرکت فرانسوی در سال 1836 و توسط جوزف اوژن اشنایدر افتتاح شد. در ابتدا زمینه فعالیت اشنایدر صنایع فولاد و کشتی‌سازی بود. در سال 1999 فعالیت خود را در زمینه محصولات الکتریکی شروع کرد و تا سال 2010 تبدیل به یکی از بهترین برندهای هوشمند سازی خانه در جهان شد. امروزه شرکت اشنایدر الکتریک یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان محصولات ساختمان هوشمند است که محصولاتی با قابلیت اطمینان بالا و تکنولوژی پیشرفته را برای صنایع مختلف تولید می‌کند.

2- Zennio

بیش از 15 سال است که برند اسپانیایی Zennio در زمینه تولید محصولات ساختمان هوشمند فعالیت می‌کند و در این مدت حدود ده هزار پروژه انجام شده داشته است. این کمپانی با داشتن بیش از 250 محصول تحت پروتکل KNX توانسته محبوبیت بالایی در بیش از 80 کشور داشته باشد.Zennio یکی از بهترین برندهای خانه هوشمند در ایران است. عملکرد فنی و کیفیت بالای محصولات این برند علت اصلی محبوبیت آن است.

3- Apple

در سال 2014، کمپانی اپل با راه‌اندازی پلتفرم HomeKit وارد بازار اتوماسیون خانه شده و از آن موقع پیشرفت چشم‌گیری را در زمینه تکنولوژی هوشمند داشته است. در ابتدا این پلتفرم با تعداد کمی از وسایل سازگار بود. اما در حال حاضر تعداد دستگاه‌های سازگار با HomeKit به سرعت در حال افزایش است. HomeKit به طور کلی امکان اتصال امن دستگاه‌ها به یکدیگر و کنترل قفل‌ها، دوربین‌ها، ترموستات و… را فراهم می‌کند. قابلیت ویژه آن توانایی استفاده از دستیار صوتی Siri برای ارسال فرمان‌ به دستگاه‌های هوشمند است.

 

 ادامه این مقاله را در میتوانید در سایت تپ لایف مطالعه فرمایید.

 

 

برچسب ها : ساختمان هوشمند,خانه هوشمند

 

ارسال نظر

خبرگزاری نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند. لطفا از نوشتن نظرات خود به لاتین (فینگیلیش ) خودداری نمایید توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت و منفی استفاده کنید.