کد خبر : 8849 / /
/

اخبار واکسن کرونا| واردات واکسن کرونا| واکسن کرونا در ایران

هجدهمین محموله واکسن کرونا حاوی ۵ میلیون دز واکسن، امروز در فرودگاه امام خمینی(ره) به وزارت بهداشت تحویل داده شد.

 

هجدهمین محموله واکسن کرونا تهیه شده از سوی جمعیت هلال‌احمر حاوی ۵ میلیون دُز واکسن، امروز یکشنبه؛ چهاردهم شهریورماه در فرودگاه امام خمینی (ره) به وزارت بهداشت تحویل داده شد.

رئیس جمعیت هلال‌احمر از ورود سنگین‌ترین محموله‌ واکسن کرونا تهیه شده توسط هلال‌احمر حاوی پنج میلیون دُز واکسن به کشور خبر داد و گفت: به طور کلی این جمعیت از اردیبهشت ماه تاکنون ۲۵ میلیون و ۳۹۰ هزار دُز واکسن به کشور وارد کرده است.

دکتر کریم همتی با اعلام اینکه واردات محموله‌های ۵ میلیون دُزی واکسن به کشور ادامه دار خواهد بود، بیان کرد: همانطور که پیش‌تر هم اعلام کرده بودیم و همچنین طبق تاکیدات رئیس جمهور در گفت‌وگوی زنده با مردم مبنی بر تامین ۴۰ میلیون دُز واکسن در شهریور ماه، این روند را با شتاب بیشتری ادامه خواهیم داد.

او با اشاره به محوری بودن موضوع واکسن و واکسیناسیون در دولت سیزدهم گفت: آیت‌الله رئیسی شب گذشته تاکید کردند که «واکسیناسیون عمومی در گرو واردات واکسن است و همه‌ بخش‌های دخیل در امور واکسن باید تلاش مضاعف در واکسیناسیون و واردات واکسن داشته باشند» بنابراین ما هم با تکیه بر گفته‌ رئیس جمهور و به عنوان یکی از همین بخش‌های متولی در امور واکسن، واکسیناسیون و واردات واکسن را در اولویت و محوریت اقدامات هلال‌احمر قرار داده ایم.

دکتر همتی با بیان اینکه جمعیت هلال‌احمر براساس اعلام نیاز ستادهای مدیریت کرونای استان ها و یا دانشگاه های علوم پزشکی در ٦ محور فعالیتش را در زمینه مقابله با کرونا ادامه داده است تصریح کرد: ایجاد و یا پشتیبانی مراکز واکسیناسیون عمومی، استقرار واحدهای درمان اضطراری، اختصاص مراکز درمانی و توانبخشی برای خدمات مورد نیاز بیماران، افزایش ساعت فعالیت داروخانه‌ها، تجهیز سوله‌ها و یا سالن های ورزشی برای پذیرش بیماران و ایجاد فضاهای مورد نیاز درمانی با استفاده از چادرهای راپال از جمله اقدامات صورت گرفته در جمعیت برای مقابله با کرونا بوده است.

رئیس جمعیت هلال‌احمر همچنین با اعلام بستری بیش از ۸ هزار نفر در مراکز درمان اضطراری هلال احمر گفت: با بهره‌گیری از واحدهای بیمارستانی استقرار سریع، جمعیت در تمامی بیمارستان های معرفی شده از جمله خراسان شمالی، خراسان رضوی، چهارمحال و بختیاری، لرستان، همدان، تهران و... بیمارستان‌های صحرایی برپا کرد که از تاریخ ۲۶ مرداد تا ۱۳ شهریور، تعداد ۳۸۹۷ نفر از آقایان و ۴۲۸۷ نفراز بانوان در این واحدها بستری شده‌اند. 

بنابر اعلام روابط عمومی جمعیت هلال احمر، وی در پایان خاطرنشان کرد: بیمارستان فوق تخصصی نورافشار جمعیت هلال احمر از ابتدای همه گیری بیماری کرونا در کشور، به عنوان یکی از بیمارستان های کرونا شهر تهران تعیین شده و ضمن بکارگیری تمامی ظرفیت ممکن برای پذیرش بیماران در حال حاضر، تاکنون به بیش از ۳۲ هزار و ۵۰۰ نفر از بیماران خدمات ارائه کرده است.

ارسال نظر

خبرگزاری نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند. لطفا از نوشتن نظرات خود به لاتین (فینگیلیش ) خودداری نمایید توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت و منفی استفاده کنید.