کد خبر : 1433 / /
/

آزیتا حاجیان بازیگر سینما و تلویزیون دو سال بعد طلاق از محمدرضا شریفی نیا با هم دانشگاهی اش محمد کریمی هراتی ازدواج کرد.

آزیتا حاجیان در سال ۱۳۳۶ در تهران به دنیا آمد. آزیتا حاجیان تباری ملایری دارد. آزیتا حاجیان لیسانس بازیگری و کارگردانی تئاتر از دانشکده هنرهای دراماتیک دانشگاه هنر است. آغاز فعالیت هنری آزیتا حاجیان از ۱۳۵۴ با نمایش «خورشید خانم آفتاب کن» بود. از دیگر نمایش‌های آزیتا حاجیان می‌توان به «بهرام چوبینه»، «ژاندارک»، «نسل آواره»، «نمایش بی کلام»، «دایره گچی قفقازی» و … اشاره کرد. آزیتا حاجیان فعالیت در سینما را از سال ۱۳۶۸ با فیلم دزد عروسک‌ها ساخته محمدرضا هنرمند آغاز کرد. وی در سال ۱۳۷۷ در هفدهمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم فجر برای بازی در فیلم روبان قرمز به کارگردانی ابراهیم حاتمی‌کیا برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن در بخش بین‌الملل شد.

آزیتا حاجیان از همسر دوم خود رونمایی کرد!

آزیتا حاجیان

آزیتا حاجیان بازیگر سینما و تلویزیون دو سال بعد طلاق از محمدرضا شریفی نیا با هم دانشگاهی اش محمد کریمی هراتی ازدواج کرد.

نام اصلی آزیتا حاجیان هدی حاجیان می باشد. او متولد 21 دی 1336 می باشد.آزیتا حاجیان همسر سابق محمدرضا شریفیان و مادر ملیکا و مهراوه شریفی نیا می باشد. آزیتا حاجیان بعد از طلاق از محمدرضا شریفی نیا دو سال بعد با فردی به نام محمد کریمی هراتی که هم دانشگاهی اش در دانشکده هنرهای دراماتیک بوده است ازدواج کرد. محمد کریمی هراتی طراح صحنه تاتر بوده و در یکی از نمایش ها که آزیتا حاجیان نقش ژاندارک را بر عهده داشت به عنوان طراح صحنه در کنار گروه حضور داشتند.

محمد کریمی هراتی با یکی از دوستان خوب آزیتا حاجیان که هم دانشگاهی بودند ازدواج کرد و به خارج از کشور مهاجرت کرد، اما متاسفانه همسر ایشان بر اثر بیماری از دنیا رفتند و ایشان دوباره چند سال پیش به ایران بازگشتند. آقای هراتی علاوه بر اینکه رشته طراحی داخلی را در کانادا خوانده اند، فارغ التحصیل رشته معماری نیز هستند و به طور حرفه ای نقاشی می کنند.

 آزیتا حاجیان و دخترش

آزیتا حاجیان

مصاحبه با آزیتا حاجیان

آزیتا حاجیان

در «کیمیا» نقش مادری به نام «مهری» را بازی کردید که انگار قرار بود زنان ایرانی را در چهار دهه نمایندگی کند. به نظر من سریال «کیمیا» نمی خواست ماکت و الگویی از زن ایرانی را نشان بدهد و بگوید باید مادران این طوری باشند. همان طوری که در سریال دیدی در جاهایی مادر بنا به مصلحت حفظ جان دخترش دروغ هم گفت و از شوهرش خیلی از مسائل را مخفی کرد و در رفتارهای مخفیانه دخترش با او مشارکت داشت تا شوهرش بویی از قضیه نبرد. بنابراین آدمی خاکستری بود و به هیچ وجه نمی تواند الگو باشد و شخصیت معمولی و عادی دارد و در جاهایی دچار چالش هم می شد و حتی کارهایش هم باعث به خطر افتادن خانواده می شد. تعریف الگو هم در کشور ما کلیشه ای است و آدمی معصوم و بیگناه الگو محسوب می شود. در کلیت «مهری» زن تلاشگر و فعالی بود!

ارسال نظر

خبرگزاری نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند. لطفا از نوشتن نظرات خود به لاتین (فینگیلیش ) خودداری نمایید توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت و منفی استفاده کنید.