کد خبر : 9970 / /
/

علی صالح‌آبادی در جلسه امروز هیات دولت به عنوان رئیس کل جدید بانک مرکزی جمهوری اسلامی معرفی شد.

 

با پیشنهاد احسان خاندوزی و رای اعتماد هیات وزیران، علی صالح‌آبادی، رئیس کل بانک مرکزی شد.

  باشگاه خبرنگاران جوان، اخبار بورس و سایت تحریریه، از معرفی رئیس کل جدید بانک مرکزی خبر دادند.

بر اساس این خبر، علی صالح‌آبادی در جلسه امروز هیات دولت به عنوان رئیس کل جدید بانک مرکزی جمهوری اسلامی معرفی شد. پیش از این از گزینه هایی مثل زاهدی‌وفا ( معاون پیشین وزیر اقتصاد) و فرزین (رئیس ستاد هدفمندی یارانه‌ها در دولت دهم) نیز به عنوان گزینه‌های ریاست بانک مرکزی نام برده می‌شد.

به این ترتیب با پیشنهاد احسان خاندوزی (وزیر اقتصاد) و رای اعتماد هیات وزیران، علی صالح آبادی، رئیس کل بانک مرکزی شد. پیش از این اکبر کمیجانی در این سمت فعالیت می‌کرد (تحریریه).

علی صالح آبادی کیست؟

صالح آبادی متولد سال ۱۳۵۷ در سبزوار است. او دارای مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد مدیریت مالی از دانشگاه تهران است و مدرک دکتری خود را در رشته مدیریت مالی از دانشگاه تهران اخذ کرده است. در حال حاضر نیز عضو هیات علمی دانشگاه امام صادق (ع) است.

رئیس کل بانک مرکزی در نخستین روز آذر ماه سال ۱۳۸۴، همزمان با تصویب قانون بازار اوراق بهادار به سمت دبیرکل سازمان کارگزاران بورس اوراق بهادار تهران منصوب شد.

در خرداد ۱۳۸۵ و پس از تأسیس سازمان بورس و اوراق بهادار، از سوی شورای عالی بورس به عنوان رییس سازمان انتخاب شد و در مدت حدود یک دهه، هدایت بازار سرمایه کشور را برعهده داشت. تا اینکه در آذرماه ۱۳۹۳ از ریاست سازمان بورس و اوراق بهادار ایران استعفا داد.

صالح آبادی همچنین مسئولیت‌هایی همچون مدیر تالار منطقه‌ای بورس کرج، مسئول بررسی‌های سرمایه‌گذاری در شرکت سرمایه‌گذاری غدیر، سازمان تأمین اجتماعی و ستاد اجرایی فرمان امام را برعهده داشته است.

رئیس کل بانک مرکزی در دولت سیزدهم عضویت در کمیته فنی هیأت خدمات مالی اسلامی (IFSB) مالزی را نیز در کارنامه دارد. او نویسنده سه عنوان کتاب مالی، شامل مبانی مهندسی مالی و مدیریت ریسک، گفتار‌هایی پیرامون بورس و بازار‌های مالی اسلامی است.

او تاکنون به عنوان مدیرعامل بانک توسعه صادرات ایران فعالیت می‌کرد (باشگاه خبرنگاران جوان).

ارسال نظر

خبرگزاری نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند. لطفا از نوشتن نظرات خود به لاتین (فینگیلیش ) خودداری نمایید توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت و منفی استفاده کنید.