کد خبر : 3291 / /
/

استوری زیبایی احمدرضا عابدزاده از خود و پسرش

احمدرضا عابدزاده و پسرش

احمدرضا عابدزاده

بیوگرافی و عکس های احمدرضا عابدزاده

احمدرضا عابدزاده ( متولد ۴ خرداد ۱۳۴۵، آبادان) دروازه بان سابق تیم ملی فوتبال ایران، مربی لیگ برتر خلیج فارس است و وی بیشتر دوران ورزشی خود را در باشگاه فوتبال پرسپولیس تهران ، بعنوان دروازه بان و مربی دروازه بان ها سپری کرد.

چکیده ای از بیوگرافی احمدرضا عابدزاده

نام کامل: احمدرضا عابدزاده

تاریخ تولد: ۴ خرداد ۱۳۴۵ ‌

محل تولد: آبادان، ایران

قد: ۱۹۰ سانتیمتر 

پُست: دروازه بان

اسم مستعار:عقاب آسیا

بیوگرافی احمدرضا عابدزاده

احمدرضا عابدزاده  زاده ۴ خردادماه ۱۳۴۵ در آبادان، دروازه بان سابق تیم ملی فوتبال ایران و باشگاه پرسپولیس تهران و باشگاه استقلال تهران است. احمدرضا عابدزاده هم اینک بعنوان مربی دروازه بانان باشگاه پرسپولیس تهران مشغول به فعالیت است. در کودکی بر روی زمین های داغ ودر زیر افتاب سوزان آبادان به دنبال توپ می دوید. روزهای شوکوفایی خودرا بعد از مهاجرت به اصفهان شروع کرد. سالهای نخست دهه ۶۰ در تیم هلال احمر اصفهان بازی می کرد.

احمدرضا عابدزاده در اوایل دهه ی شصت به عضویت تیم هلال احمر اصفهان درآمد. سپس زیر نظر حسین چرخابی به تیم فوتبال تام اصفهان پیوست و سالها برای این تیم بازی کرد. احمدرضا عابدزاده هنگامی که تنها هجده سال سن داشت به اردوی تیم ملی فوتبال جوانان دعوت گردید و توانست خود را بعنوان دروازه بان اصلی این تیم معرفی کند. او در سال ۱۳۶۶ عازم خدمت مقدس سربازی گردید و در آن جا به تیم ژاندارمری تهران پیوست.

احمدرضا عابدزاده

عابدزاده بعد از طی کردن دوران خدمت مقدس سربازی در سال ۱۳۶۸ به تیم فوتبال تام اصفهان بازگشت. بعد از آن به تیم فوتبال استقلال تهران پیوست ، سپس در همان سال هم بهمراه این تیم به مقام قهرمانی لیگ ایران دست پیدا کرد.

بیوگرافی عابدزاده

احمدرضا عابدزاده سال بعد وارد تیم استقلال گردید و پیراهن آبی بر تن کرد. این دروازه بان به همراه استقلال توانست عنوان قهرمانی جام باشگاه های آسیا را بدست آورد. این عنوان بزرگترین افتخار باشگاهی او شمرده می شود.

قهرمانی و درخشش بهمراه استقلال در مسابقه های جام باشگاه های آسیا سبب شد احمدرضا عابدزاده کاندیدای برترین دروازه بان آسیا و آفریقا شود. بعد از سه سال حضور در تیم فوتبال استقلال ، به علت مشکلات مالی در سال ۱۳۷۲ تصمیم گرفت به تیم فوتبال سپاهان اصفهان ملحق شود. احمدرضا عابدزاده یک سال بعد یعنی در سال ۱۳۷۳ به تیم محبوب سرخ پوشان پایتخت یعنی پرسپولیس پیوست و تا پایان دوران فوتبال خود در این تیم باقی ماند.

عابدزاده در طول دوران بازی خویش در ۷۸ بازی ملی حضور داشت و در مجموع تنها ۵۲ گل دریافت کرد که از این جهت در کشور صاحب رکورد می باشد. این دورازه بان در بازی های مقدماتی جام جهانی ۱۹۹۸ فرانسه بعنوان یکی از تاثیرگذارترین بازیکن های در راه کسب موفقیت به شمار می رفت.

دوران ورزشی احمد رضا عابدزاده

احمدرضا عابدزاده سال های نخست دهه 60 در تیم هلال احمر اصفهان بازی می کرد؛ و بعد از آن سالها در تیم تام اصفهان زیر نظر حسین چرخابی بازی کرد. پنج بار اسمش از منتخب جوانان خط خورد ولی اصرار احمدرضا عابدزاده سبب شد تا سال 1364 جوانان اصفهان همراه با عابدزاده بازی کنند.

18 سال بیشتر نداشت که به اردوی تیم ملی جوانان دعوت شد و در اواخر همین سال عضو ثابت تیم ملی گردید. سپس به تهران آمدسال 1366 عابدزاده برای انجام خدمت  سربازی به تیم ژاندارمری تهران رفت و بعد از دو سال در سال 1368 مجدداً به تام بازگشت؛ و پیراهن استقلال تهران را به تن کرد وی در همین سال ازدواج کرد.

بازی احمدرضا عابدزاده در پرسپولیس

او سپس به تیم سپاهان اصفهان رفت و بعد به تیم پرسپولیس تهران منتقل شد و از دوم دی ماه 1373 رسما به حفاظت از دروازه پرسپولیس تهران پرداخت و در سال 74 با رکورد 18 بازی با خوردن 5 گل رکورد به جای گذاشت. او در 78 بازی ملی شرکت کرده و مجموعاً 52 گل دریافت نموده است که از این جهت رکورد باقی گذاشت. احمدرضا عابدزاده در بازی های مقدماتی جام جهانی 1998 فرانسه یکی از ارکان موفقیت تیم ملی فوتبال ایران در راه صعود به جام جهانی بود.

احمدرضا عابدزاده در بازی های آسیایی  1990

اوج شهرت احمدرضا عابدزاده در بازی های آسیایی 1990 پکن روی داد که با وجود آسیب دیدگی از ناحیهٔ انگشتان دست، با مهار 2 پنالتی در فینال مسابقه ها دربرابر کره شمالی ایران را به قهرمانی آسیا رساند وی در طول این مسابقه ها جمعاً 2 گل دریافت کرد که هر دو گل هم از روی نقطه پنالتی وارد دروازه عابدزاده شد. در آن دوره از مسابقه های علی پروین سرمربی تیم ملی فوتبال ایران بود.88 او بعنوان محبوب ترین بازیکن سه دهه اخیر فوتبال ایران انتخاب شد.

خداحافظی احمدرضا عابدزاده

احمدرضا عابدزاده در تاریخ بیست و سوم دی ماه سال ۱۳۸۴ و در حالیکه فوتبال را کنار گذاشته بود، به صورت افتخاری در دیدار دوستانه بین تیمهای فوتبال پرسپولیس تهران و بایرن مونیخ آلمان مدت کوتاهی را بازی کرد و به صورت رسمی از مستطیل سبز خداحافظی کرد.

افتخارات ورزشی احمدرضا عابدزاده

مهر ۱۳۶۲:کسب قهرمانی اصفهان با تیم« تام» در هفده سالگی.

دی ۱۳۶۵:قهرمانی با تیم فوتبال منتخب اصفهان در دومین دوره از مسابقه های فوتبال لیگ استانی قدس.

اردیبهشت ۱۳۶۹:عزیمت به تهران و حضور در تیم فوتبال استقلال تهران و کسب قهرمانی لیگ کشور با آبی پوشان در روز چهارم خرداد ۶۹.

مهرماه ۱۳۶۹:قهرمانی با تیم ملی در بازی های آسیایی ۱۹۹۰ پکن، با مهار سه ضربه پنالتی برابر کره شمالی در فینال

مرداد ماه ۱۳۷۰:قهرمانی با تیم استقلال در مسابقه های فوتبال جام باشگاه های آسیا پس از پیروزی دو بر یک برابر لیائونینگ چین

بهمن ماه ۱۳۷۰:قهرمانی با تیم استقلال در مسابقات فوتبال جام باشگاه های تهران

دی ماه ۱۳۷۴:قهرمانی با پرسپولیس در مسابقه های فوتبال لیگ پنجم آزادگان و رکورد هجده بازی بدون گل خورده

تیرماه ۱۳۷۶:قهرمانی با پرسپولیس در مسابقات فوتبال لیگ ششم آزادگان پس از پیروزی سه بر صفر برابر استقلال

آذر ماه ۱۳۷۶:صعود با تیم ملی فوتبال به مسابقات جام جهانی ۱۹۹۸ فرانسه پس از مساوی با تیم ملی استرالیا

خرداد ماه ۱۳۷۸:قهرمانی با پرسپولیس در لیگ هشتم آزادگان

تیر ماه ۱۳۷۸:قهرمانی با پرسپولیس در جام حذفی کشور

اردیبهشت ۱۳۷۹:قهرمانی با پرسپولیس در لیگ نهم آزادگان.

بیماری احمدرضا عابدزاده

احمدرضا عابدزاده در ۱۲ اسفند ۱۳۸۰ به علت سردرد شدید در بیمارستان کسری تهران بستری گردید و به کما رفت، مردم و هواداران که نگران سلامتی وی بودند، چندین روز بیرون بیمارستان تجمع کردند تا او مورد عمل جراحی قرار گرفت و پس از جراحی در ناحیه مغز، تا مدتی توان تکلم خویش را ازدست داد.

وی بعد از این عمل برای ادامه درمان و خارج کردن لخته خونی که در سرش ایجاد شده بود به سوئد رفت و چندین عمل جراحی انجام داد تا پس از طی کردن دوران نقاهت، به زندگی عادی بازگشت.

احمدرضا عابدزاده

خانواده احمدرضا عابدزاده

نفیسه لطیفان همسر همسر احمدرضا عابدزاده در مورد ازدواجش با عابدزاده این چنین می گوید:

"وقتی من ۱۶ ساله بودم با احمدرضا عابدزاده ازدواج کردم آن دوران احمدرضا ۲۱ سال سن داشت ما خیلی سریع صاحب بچه شدیم یادمه ۱۸ سالم بودم که نگار را به دنیا آوردم.” بعد از نگار، امیر متولد شد.

ارسال نظر

خبرگزاری نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند. لطفا از نوشتن نظرات خود به لاتین (فینگیلیش ) خودداری نمایید توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت و منفی استفاده کنید.