کد خبر : 17812 / /
/

بسیاری از افراد تا زمانی که بدنشان دچار کمبود شدید ویتامین ها و مواد معدنی خاص شود و با بروز علائمی این کمبود را نشان دهد.

 ویتامین ب ۱۲ یک ماده مغذی ضروری است که به حفظ عملکرد درست بدن کمک می‌کند و زمانی که بدنتان با کمبود این ویتامین مواجه شود ممکن است شاهد برخی تغییرات غیرعادی باشید.

عوارض باورنکردنی کمبود ویتامین ب ۱۲ برای بدن

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از روزیاتو؛ بسیاری از افراد تا زمانی که بدنشان دچار کمبود شدید ویتامین ها و مواد معدنی خاص شود و با بروز علائمی این کمبود را نشان دهد، مقدار کمی از این مواد مغذی را دریافت می‌کنند. این علائم می‌توانند از خفیف تا شدید متغیر باشند و بسیاری از آنها روی صورتتان بروز پیدا می‌کنند.

ب ۱۲ برای ساخت دی ان ای و گلبول های قرمز بسیار حیاتی است و به حمایت از سیستم عصبی کمک می‌کند. بدن انسان قادر به تولید این ویتامین نیست، درنتیجه لازم است این ماده مغذی را از رژیم غذایی خود دریافت کنید.

ویتامین ب ۱۲ همچنین یک ماده مغذی ضروری است که به حفظ عملکرد درست بدن کمک می‌کند و زمانی که بدنتان با کمبود این ویتامین مواجه شود ممکن است شاهد برخی تغییرات غیرعادی باشید.

علائم کمبود ویتامین B12 شامل خستگی، بدخلقی و مشکلات عصبی است. از دیگر علائم اولیه که نشان می‌دهد بدنتان با کمبود این ویتامین ضروری دست و پنجه نرم می‌کند می‌توان به سوزن سوزن شدن دست و پاها، مشکل در راه رفتن یا ضربان قلب سریع اشاره کرد.

تغییراتی که در صورتتان مشاهده می‌کنید نیز از شاخص های کلیدی کمبود ویتامین ب ۱۲ هستند. داشتن پوست نرم و درخشان نماد سلامت است. پوست بزرگ‌ترین عضو بدن است و نقشی حیاتی در محافظت از اندام های داخلی در برابر محیط خارجی دارد.

پوست تیره و کدر

افرادی که پوستی براق، سالم و درخشان دارند، از رژیم غذایی سالم پیروی می‌کنند. برعکس، افرادی که پوستی کدر دارند اغلب از غذاهای مناسب تغذیه نمی‌کنند و ممکن است از کمبود ویتامین‌ ها رنج ببرند.

تیرگی پوست یا هایپرپیگمنتیشن یکی از علائمی است که در صورت بروز پیدا می‌کند و نشانه‌ای هشداردهنده از سطح پایین ویتامین ب ۱۲ در بدن است. کمبود این ویتامین می‌تواند باعث بروز مشکلات رنگدانه‌ای شود که در نهایت منجر به لکه شدن پوست می‌شود.

سبک زندگی پراسترس نیز می‌تواند به مشکلات پوستی نظیر هایپرپیگمنتیشن منجر شود. نخوردن سبزیجات و میوه های تازه به اندازه کافی می‌تواند پوست شما را کدر و تیره کند.

صورت رنگ پریده یا زرد

کمبود ویتامین ب ۱۲ همچنین می‌تواند منجر به بیماری یرقان شود که باعث می‌شود پوست و سفیدی چشمتان رنگ زرد به خود بگیرد. یرقان زمانی ایجاد می‌شود که بدن فرد قادر به تولید گلبول های قرمز کافی نباشد. گلبول های قرمز خون که زیر پوست در گردش هستند، باعث رنگ طبیعی پوست می‌شوند. بدون تعداد کافی از این سلول ها، پوست ممکن است رنگ پریده به نظر برسد.

B12 به‌طور طبیعی در غذاهایی که از حیوانات تهیه می‌شود، ازجمله ماهی، گوشت، مرغ، تخم مرغ و محصولات لبنی وجود دارد. کسانی که از رژیم غذایی گیاهخواری یا وگان پیروی می‌کنند می‌توانند این ماده مغذی را از مخمرهای مغذی غنی شده و یا مکمل ها دریافت کنند.

ارسال نظر

خبرگزاری نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند. لطفا از نوشتن نظرات خود به لاتین (فینگیلیش ) خودداری نمایید توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت و منفی استفاده کنید.