کد خبر : 22551 / /
/

واکسیناسیون یکی از ابزارهای مقابله با شیوع ویروس آنفلوآنزا و کرونا در دنیاست.

همه‌گیری ویروس آنفلوآنزا و کرونا در سال جاری هم‌زمان با هم در دنیا اتفاق افتاده است. به همین دلیل لازم است تزریق واکسن بیشتر از گذشته جدی شمرده شود.

واکسیناسیون یکی از ابزارهای مقابله با شیوع ویروس آنفلوآنزا و کرونا در دنیاست.

به نقل از ایسنا، دفتر منطقه‌ای اروپای سازمان جهانی بهداشت (WHO) از همه افرادی که واجد شرایط هستند می‌خواهد هر چه سریع‌تر واکسن آنفلوآنزا و دز یادآور واکسن کووید۱۹ خود را دریافت کنند.

هانس کلوگه، مدیر منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت روز گذشته (دوشنبه) در این باره گفت: با شیوع کووید-۱۹ و آنفلوآنزای فصلی، سلامت افراد آسیب‌پذیر – از جمله سالمندان، مبتلایان به نقص ایمنی، زنان باردار و نوزادان – در معرض خطر بیشتری قرار دارد.

طبق گزارش دفتر منطقه‌ای اروپای سازمان جهانی بهداشت، از اوایل ماه سپتامبر، موارد منطقه‌ای ابتلا و فوت مرتبط با کووید۱۹ سه برابر شده است و در هفته دوم اکتبر، منطقه اروپا نزدیک به ۶۰درصد موارد جدید جهانی ابتلا به کرونا و ۴۲درصد از مرگ‌ومیرهای جدید جهانی ناشی از این بیماری را به خود اختصاص داده است.

شیوع گسترده آنفلوآنزا در دنیا

کلوگه همچنین گفت: اکنون زمان استراحت نیست. در ماه گذشته، ما شاهد افزایش موارد ابتلا به آنفلوآنزای فصلی نیز بودیم که در حال حاضر منجر به افزایش بیماران بستری در بیمارستان‌ها با عفونت‌های حاد تنفسی شده است. وی همچنین اظهار کرد: ما باید تمام تلاش خود را برای جلوگیری از موارد جدید ابتلا، محافظت از افراد در معرض خطر و آماده‌سازی سیستم‌های بهداشتی خود به‌منظور مدیریت تهدیدات متعدد به کار گیریم.

به گزارش خبرگزاری شینهوا، کلوگه درباره اثربخشی واکسن‌ها نیز گفت: واکسن‌ها بی‌خطر هستند و کارایی دارند. مانند فلج اطفال، واکسن‌های کووید۱۹ و آنفلوآنزا نیز می‌توانند جان انسان‌ها را نجات دهند. وی همچنین سیاستی دیگر برای مقابله با شیوع کرونا را نظارت مستمر و تضمین دسترسی به داروهای ضدویروسی برای جمعیت‌های در معرض خطر اعلام کرد.

وی همچنین با تاکید بر نقش مفید واکسن‌ها در پیشگیری از بیماری‌ها، در روز جهانی فلج اطفال (۲۴ اکتبر) به سال ۲۰۰۲ میلادی نیز اشاره کرد که در آن سال اعلام شد این بیماری در این منطقه تقریبا ریشه‌کن شده است.

ارسال نظر

خبرگزاری نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند. لطفا از نوشتن نظرات خود به لاتین (فینگیلیش ) خودداری نمایید توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت و منفی استفاده کنید.