کد خبر : 22750 / /
/

در دوم آبان، بعد از گذشت بیش از هفت ماه، بالاخره حق مسکن ۶۵۰ هزار تومانی مصوب شورایعالی کار توسط هیات دولت مصوب شد. حالا مساله میزان پرداختی به کارگران در اولین ماه بعد از تصویب است.

حداقل حقوق کارگران ۵۷.۴درصد افزایش یافت. حقوق کارگران برای سال جدید افزایش یافته بود. حقوق کارگران تأثیری در رشد تورم و تعدیل نیروی کار ندارد. حقوق کارگران هر ساله افزایش یافت.  اخبار جدید درباره مبلغ حقوق کارگران را در خبر روز دنبال کنید. 

در دوم آبان، بعد از گذشت بیش از هفت ماه، بالاخره حق مسکن ۶۵۰ هزار تومانی مصوب شورایعالی کار توسط هیات دولت مصوب شد. حالا مساله میزان پرداختی به کارگران در اولین ماه بعد از تصویب است.

 در ابلاغیه دولت آمده است: «با عنایت به مصوبه کمیسیون موضوع اصل ۱۳۸ قانون اساسی مورخ ۱۴۰۱/۷/۲۰، کمک هزینه مسکن کارگران مشمول قانون کار که از ابتدای فروردین ماه سال ۱۴۰۱ ماهانه مبلغ شش میلیون و پانصد هزار ریال تعیین شده است. به ادارات کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان‌ها ابلاغ شد.»

با این حساب، کارفرمایان در آبان ماه مکلف به پرداخت مابه‌التفاوت حق مسکن هستند؛ تا مهرماه، حق مسکن ۵۵۰ هزار تومان پرداخت می‌شد، به این ترتیب، در آبان، بایستی برای هفت ماه اول سال، صد هزار تومان مابه‌التفاوت به کارگران پرداخت شود؛ در نتیجه در ماه آبان در قیاس با مهر، حقوق کارگران مشمول قانون کار حداقل ۸۰۰ هزار تومان افزایش خواهد یافت.

در صورتی‌که کارفرمایان کارگاه‌های کوچک از ابتدای سال از پرداخت حق مسکن ۵۵۰ هزار تومانی استنکاف ورزیده باشند، کارگران باید هفت تا ۲۰۰ هزار تومان (یک میلیون و 400 هزار تومان) مابه‌التفاوت دریافت کنند.

و همه اینها در شرایطی مصداق دارد که تضمینی برای اجرای این ابلاغیه و به خصوص پرداخت مابه‌التفاوت ماه‌های گذشته وجود داشته باشد و نظارتی بر آن برقرار باشد؛ کارفرمایان اصناف، کارگاه‌های کوچک و مشاغل خانگی معمولاً از پرداخت مزایای مزدی فرار می‌کنند و به این ترتیب، کارگران این کارگاه‌ها قرار نیست مابه‌التفاوت حق مسکن را دریافت کنند./ ایلنا

حقوق کارگران | وزارت کار حق مسکن ۶۵۰ هزار تومانی را ابلاغ کرد

به دنبال تصویب افزایش دستمزد ۱۴۰۱ در شورای عالی کار، مبلغ حق مسکن کارگران به ۶۵۰ هزار تومان رسید. این رقم در سال گذشته ۴۵۰ هزار تومان تعیین شده بود که حدود ۴۲ درصد رشد داشته است.

شورای عالی کار ۱۹ اسفندماه سال گذشته حق مسکن کارگران را ۶۵۰ هزار تومان تصویب کرد اما مصوبه جهت اجرایی شدن به تصویب هیات وزیران نیاز داشت که از سوی وزیر کار به هیأت دولت ارسال شد. درحالی که جامعه کارگری در انتظار تصویب افزایش مبلغ حق مسکن بود اما هیأت وزیران مصوبه شورای عالی کار را تغییر داد و این مبلغ را ۵۵۰ هزار تومان تعیین کرد.

مدتی بعد رئیس مجلس شورای اسلامی، در بیست و نهم تیرماه طی نامه‌ای رسمی خطاب به دولت، اصلاح مصوبه‌ کمک هزینه‌ مسکن کارگران را خواستار شد. در این نامه، مهلت یک هفته ای به دولت داده و قید شده بود که پس از انقضای یک هفته مهلت مقرر در قانون، آن بخش از مصوبه که مورد ایراد قرار گرفته ملغی‌الاثر خواهد شد اما این مهلت از زمان تعیین شده فراتر رفت و تا زمان سرپرستی محمد هادی زاهدی وفا در وزارت کار خبر رسمی مبنی بر تایید مصوبه یا اصلاح آن به شورای عالی کار یا تشکل‌های کارگری اعلام نشد، با این حال به اذعان برخی مقامات کارگری پس از آن که هیات دولت مبلغ حق مسکن را به ۵۵۰ هزار تومان کاهش داد و مصوب کرد و مجلس آن را مغایر با قانون دانست، وزارت کار مجددا مصوبه را به هیات دولت ارسال کرد تا به تصویب نهایی برسد.

از نگاه کارشناسان و فعالان حوزه کار مبلغ کمک هزینه مسکن با توجه به هزینه های سنگین اجاره بها رقم بالایی نبوده و با توجه به آنکه مصوبه حق مسکن ۶۵۰ هزار تومانی حاصل تصمیم و توافق سه‌جانبه نمایندگان کارگر و کارفرما و دولت در شورای عالی کار بوده، باید به مصوبه احترام گذاشته و تصویب شود ولی چنانچه دولت به اصلاح آن مصر باشد، باید مصوبه به شورای عالی کار برگردد تا روال قانونی خود را طی کند.

تاخیر در تصویب افزایش کمک هزینه مسکن کارگران در حالی صورت گرفت که پیش از این عبدالملکی - وزیر سابق تعاون، کار و رفاه اجتماعی، اعلام کرده بود که قول مساعد آن را از دولت گرفته است. اکنون با گذشت ۷ ماه، از تایید مصوبه ۶۵۰ هزار تومانی حق مسکن کارگران خبر می‌رسد و علیرغم آنکه به طور معمول ابلاغ مصوبات هیات دولت از سوی معاون اول رئیس جمهور صورت می گیرد اما خبر تصویب آن به نقل از اداره کل روابط کار و جبران خدمت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی منتشر شده است.

به گزارش ایسنا، متن ابلاغیه اداره کل روابط کار و جبران خدمت به شرح زیر است:

با عنایت به مصوبه کمیسیون موضوع اصل ۱۳۸ قانون اساسی مورخ ۱۴۰۱/۷/۲۰، کمک هزینه مسکن کارگران مشمول قانون کار که از ابتدای فروردین ماه سال ۱۴۰۱ ماهانه مبلغ ۶/۵۰۰/۰۰۰ ریال( شش میلیون و پانصد هزار ریال) تعیین شده است و بر این اساس، مصوبه حق مسکن کارگران از سوی مدیر کل روابط و جبران خدمت وزارت کار به ادارات کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان ها ابلاغ شده است.

با توجه به ابلاغ بخشنامه مذکور در تاریخ ۳۰ مهر ماه ۱۴۰۱ و بسته شدن حسابهای حقوق، کمک هزینه مسکن کارگران از آبان ماه در فیش های حقوقی کارگران ۶۵۰ هزار تومان لحاظ و معوقات آن از ابتدای فروردین تا مهر ماه جاری محاسبه و به کارگران پرداخت خواهد شد./ ایسنا

حقوق کارگران پایین ترین حقوق پرداختی از طرف دولت است. در روزهای اخیر شاهد اظهار نظرهای جنجالی در رابطه با نوع و میزان پرداخت حقوق کارگران بوده ایم. در طرح های طرح شده  حقوق کارگران  طرح مزد منطقه ای بیشتر از طرح های دیگر باعث رنجش کارگران به بی عدالتی های پرداختی شده است. در مورد دستمزد منطقه ای به عنوان حقوق کارگران کارشناسان بحث های مفصلی داشته اند که در ادامه به  آخرین خبرها از میران حقوق کارگران  را می خوانیم.

یک فعال حوزه کارگری می‌گوید: در شرایط فعلی، حق کارگران و بازنشستگان تامین اجتماعی است که حقوق آنها نیز متناسب با حداقل حقوق کارمندان و بازنشستگان کشوری و لشکری در میانه سال به ۶ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان افزایش یابد.

چند روز پیش طرح متناسب‌سازی حقوق کارکنان دولت و بازنشستگان کشوری و لشکری در قالب یک لایحه دوفوریتی به صحن مجلس رفت.

طبق تصمیم اخیر دولت و مجلس، قرار است دست‌کم یک میلیون تومان به حقوق کارمندان و ۹۰۰ هزار تومان به دریافتی بازنشستگان بخش دولتی اضافه شود.

این تصمیم در راستای ترمیم شکاف دخل و خرج حقوق‌بگیران دولتی و بازنشستگان کشوری و لشکری گرفته شده. اما سرنوشت افزایش حقوق کارگران و بازنشستگان تامین اجتماعی چه می‌شود؟

آمارهای جدید حکایت از آن دارد که میانگین هزینه معیشت کارگران به بیش از ۱۸ میلیون تومان در ماه رسیده. رقمی که دوبرابر نرخ سبد معیشت حداقلی خانوارهای کارگری در جریان مذاکرات مزدی ۱۴۰۱ است که ۸ میلیون و ۹۷۹ هزار تومان تعیین شد.

در چنین شرایطی درخواست نمایندگان و فعالان جامعه کارگری، افزایش حقوق و دستمزد کارگران و بازنشستگان تامین اجتماعی است. آنها می‌گویند با وجود مصوبه شورای عالی کار مبنی بر افزایش ۵۷.۴ درصدی حداقل دستمزد پایه کارگران در سال جاری، همچنان دریافتی کارگران کمتر از کارکنان و بازنشستگان دولت است.

حقوق کارگران | حداقل حقوق اداره کار سال 1401

حقوق و دستمزد از مهم ترین موضوعاتی است که تمامی سازمان‌ها و شرکت‌ها باید در نحوه محاسبه و پرداخت آن دقت کافی داشته باشند، تا حق کارمندان یا کارگران ضایع نشود. هرساله درصدی به مبلغ پایه حقوق وزارت کار و همچنین سایر مزایا برای کارمندان و کارگران  اضافه می شود، البته درصد این افزایش حقوق و مزایا توسط اداره کار مشخص شده و با توجه به جدولی که اداره کار اعلام می کند کارفرمایان هم در بخش دولتی و هم در بخش خصوصی موظف به افزایش حقوق و مزایا کارگران و کارمندان خود با توجه به مصوبه های اداره کار هستند. لذا در بخش دولتی، حکم حقوقی کارکنان بر اساس جدول افزایش حقوق کارمندان تنظیم شده و پرداخت حقوق بر طبق حکم حقوقی جدید انجام می گیرد.

در پایان سال 1400 حداقل حقوق اداره کار برای سال 1401 تعیین گردید. حداقل حقوق اداره کار در سال 1401 براساس تصمیمات شورای عالی کار مبلغ 1,393,250 ریال به صورت روزانه و مبلغ 41,797,500 ریال ماهانه تعیین گردید. این مبلغ نسبت به حداقل حقوق اداره کار در سال 1400، به میزان 57.4 درصد افزایش داشته است.

حداقل پایه حقوق وزارت کار 1401 افزایش یافت

برای سال 1400 مبلغ افزایش حداقل حقوق وزارت کار 39 درصد بود که برای سال 1401 میزان افزایش حداقل حقوق اداره کار 57.4 درصد می باشد. تمام کارفرمایان موظف هستند، که قرارداد کارگران خود را بر اساس حقوق وزارت کار تنظیم کرده و لیست حقوق را بر اساس جدول حقوق سال 1401 تهیه کنند. همچنین کارفرمایان باید حداقل حقوق اداره کار 1401 را طبق جدول افزایش حقوق کارگران در سال 1401، به کارگران خود پرداخت کنند، و پرداخت کمتر از پایه حقوق وزارت کار 1401 غیرقانونی می‌باشد. ولی کارفرمایان می ‌توانند با توجه به شرایط کار، مبلغ بیشتر از حقوق وزارت کار نیز به کارگران پرداخت کنند.

نکته مهم

از آنجایی که مبنای محاسبه عیدی و حق سنوات کارگران در سال جدید، پایه حقوق وزارت کار 1401 می باشد، لذا با افزایش حداقل حقوق وزارت کار در سال 1401، مبلغ عیدی و حق سنوات نیز افزایش پیدا می کند.

میزان حقوق وزارت کار علاوه بر پایه حقوق اداره کار 1401 که مبلغ 1,141,862 ریال به صورت روزانه می‌باشد، شامل مزایای دیگر نیز می‌شود. مزایای حقوق وزارت کار شامل حق مسکن، حق بن و حق اولاد است، که در کنار پایه حقوق اداره کار 1401 باید طبق جدول حقوق سال 1401 به کارگر پرداخت شود. حق اولاد فقط  برای افرادی دارای فرزند در حقوق اداره کار متاهلین 1401 محاسبه می شود.

در محاسبه عیدی و حق سنوات کارگران نیز مبلغ پایه حقوق اداره کار 1401 که پایه سنوات هم به آن اضافه شده، مبنای محاسبه قرار می گیرد.

به علاوه از ابتدای سال 1401 برای کارگرانی که یک سال سابقه کار دارند و یا یک سال از دریافت آخرین پایه سنوات آنها در همان کارگاه گذشته باشد، روزانه مبلغ 70,000 ریال به عنوان پایه سنوات پرداخت می گردد. پایه سنوات مبلغی است که به پایه حقوق اداره کار 1401 طبق حداقل حقوق وزارت کار افزوده می شود. اطلاعات تکمیلی درباره پایه سنوات و سنوات پایان خدمت را می توانید در مقاله سنوات 1401 مطالعه کنید.

محاسبه سنوات ماهیانه کارگران طبق پایه حقوق اداره کار

همچنین طبق بخشنامه حقوق وزارت کار، مبلغ 8,500,000 ریال کمک هزینه اقلام مصرفی خانوار یا همان حق بن، تصویب شده که در جدول حقوق سال 1401 ذکر شده است. این مبلغ باید علاوه بر پایه حقوق اداره کار، از سوی کارفرما به کارگران پرداخت گردد.

همچنین کمک هزینه مسکن از ابتدای سال 1401 ماهانه به مبلغ 5,500,000 ریال تعیین گردید. حق مسکن نیز به همراه پایه حقوق اداره کار 1401 باید به کارگران پرداخت گردد.

همانگونه که اطلاع دارید مبلغ پایه حقوق وزارت کار 1401 به صورت مستقیم مبلغ عیدی کارگران در سال جدید را تعیین می کند، اگر می خواهید بدانید با افزایش مبلغ حقوق پایه 1401 مبلغ عیدی چقدر افزایش پیدا کرده است، حتما مقاله عیدی 1401 را مطالعه کنید.

حق اولاد سال 1401

حق اولاد یکی دیگر از مزایایی است که در حقوق اداره کار متاهلین محاسبه می شود و به همراه پایه حقوق اداره کار به کارگران دارای فرزند پرداخت می گردد. بر طبق ماده ۸۶ قانون کار، کمک هزینه عائله ‌مندی یا همان حق اولاد، باید به صورت ماهانه و طبق حقوق وزارت کار به همراه پایه حقوق اداره کار 1401 و سایر مزایای حقوق وزارت کار به کارگران پرداخت گردد. حق اولاد، تنها تفاوت حقوق اداره کار متاهلین 1401 با افراد مجرد می باشد.

مبلغ حق اولاد برای هر فرزند معادل حقوق سه روز کاری و یا به عبارت دیگر سه برابر حداقل حقوق روزانه اداره کار می باشد. بنابراین حق اولاد 1401 سه برابر حداقل پایه حقوق وزارت کار 1401 یعنی سه برابر 1,393,250 ریال می باشد. حق اولاد 1401 نسبت به سال 1400، به اندازه 57.4 درصد افزایش پیدا کرده است. بنابراین، حق اولاد 1401 طبق حقوق وزارت کار، برای هر فرزند مبلغ 4,179,750 ریال می باشد، که در جدول حقوق سال 1401 به همراه بقیه حقوق و مزایا درج شده است.

افزایش حق اولاد کارگران در سال 1401

برای پرداخت حق اولاد 1401 شرایطی وجود دارد، که کارگر باید همه شرایط را داشته باشد تا مشمول دریافت حق اولاد 1401 طبق قانون کار باشد. این شرایط عبارتند از:

کارگران باید دارای سابقه ۷۲۰ روز بیمه تامین اجتماعی باشند.

فرزندان باید زیر ۱۸ سال باشند. به فرزندان بالای ۱۸ سال فقط در صورتی که مشغول به تحصیل باشند و یا بر اثر بیماری و یا نقص عضو طبق گواهی کمیسیون پزشکی موضوع ماده ۹۱ قانون کار، قادر به کار نباشند، حق اولاد 1401پرداخت می گردد.

کارگر، مشمول قانون تامین اجتماعی باشد. یعنی بیمه شده تامین اجتماعی باشد.

اگر مرد و زن هر دو شاغل باشند، به هر دو نفر حق اولاد پرداخت می گردد. همچنین در پرداخت حق اولاد 1401، محدودیتی در تعداد فرزند وجود ندارد و به همه فرزندان با داشتن شرایط ذکر شده، حق اولاد پرداخت می گردد.

اگر با شرایط بیمه حقوق آشنایی ندارید و نمی دانید که کارفرماتون چه وظایفی برای بیمه شما دارد، حتما مقاله بیمه حقوق را مطالعه کنید.

حقوق اداره کار متاهلین 1401 چقدر است؟

حقوق اداره کار متاهلین 1401 نیز مانند حقوق وزارت کار افراد مجرد می باشد. تنها تفاوت حقوق اداره کار 1401 برای متاهلین در بخش حق اولاد می باشد. برای افرادی که دارای فرزند هستند علاوه بر حقوق وزارت کار، حق اولاد نیز پرداخت می گردد. بنابراین حقوق اداره کار متاهلین 1401، طبق حقوق وزارت کار، شامل پایه حقوق اداره کار، حق مسکن، حق بن و پایه سنوات و همچنین حق اولاد 1401 می‌باشد که بر طبق جدول حقوق سال 1401 پرداخت می گردد. حق اولاد 1401 برای هر فرزند مبلغ 4,179,750 ریال می باشد، که برای افراد متاهل پرداخت می گردد.

جدول افزایش حقوق کارمندان

برای تعیین حداقل حقوق وزارت کار در بخش دولتی و خصوصی فرآیند های مختلفی صورت می گیرد. در بخش دولتی، حقوق کارمندان دولت بر اساس جدول افزایش حقوق کارمندان دولت نسبت به سال قبل که توسط مجلس و دولت تعیین شده و تصویب می ‌شود، تعیین می‌گردد. افزایش حقوق کارمندان دولت در سال 1401، به به صورت پلکانی از 5 تا 29 درصد تصویب شده است. نحوه محاسبه حقوق کارمندان به اینصورت می باشد که مبلغ حداقل حقوق دریافتی کارمندان در سال 1401 نباید کمتر از 5,500,000 تومان باشد. بنابراین حداقل حقوق کارکنان دولت در سال 1401 مبلغ پنج میلیون و ششصد هزار ریال تعیین گردیده است.

شورای عالی کار حداقل دستمزد کارگران در سال ۱۴۰۱ را با ۵۷.۴ درصد افزایش نسبت به سال ۱۴۰۰، به غیر از سایر مزایای مستمر ۴۱,۷۹۷,۵۰۰ ریال تعیین کرد.

به این ترتیب حداقل حقوق کارگران از ۲ میلیون و ۶۵۵ هزار تومان به ۴ میلیون و ۱۷۹ هزار تومان افزایش می یابد. حق مسکن کارگران به ۶۵۰ هزار تومان و بن و خوار و بار به ۸۵۰ هزار تومان افزایش یافت. همچنین پایه سنوات ۲۱۰ هزار تومان تعیین شد. و حق اولاد متناسب با رقم سال قبل با ۵۷.۴ درصد افزایش اضافه می‌شود و مجموع دریافتی حقوق یک کارگر حداقلی بگیر با یک فرزند ۶ میلیون و ۳۰۷ هزار و ۷۲۵ تومان در ماه خواهد بود.

برای سایر سطوح مزدی نیز این افزایش به میزان ۳۸ درصد به اضافه‌ی مبلغ ثابت ۱۷۱,۷۲۲ روزانه که برابر است با ۳۸ درصد افزایش مزد پایه به اضافه مبلغ ثابت ۵,۱۵۱,۶۶۰ ماهانه است.

 پایه سنوات به چه کارگرانی تعلق می‌گیرد؟

بر اساس بخشنامه اسفندماه ۹۱ وزارت کار، تمام کارکنان که دارای یک سال سابقه کار شده و یا یک سال از دریافت آخرین پایه سنوات آنها در همان کارگاه گذشته باشد، مشمول دریافت «پایه سنوات» هستند که این مبلغ باید بر روی مزد مبنای کارگران لحاظ شود تا به تناسب در اضافه کار، عیدی و حق سنوات نیروی کار مورد محاسبه قرار گیرد. بنابراین «پایه سنوات» نباید به عنوان یک ردیف جداگانه محاسبه شود.

بنابراین کارگرانی که در کارگاه جاری حداقل یک سال یا بیشتر سابقه کار دارند مشمول «پایه سنوات» خواهند شد. «پایه سنوات» در کارگاه‌هایی که طرح طبقه بندی مشاغل ندارند روزانه ۷ هزار تومان (ماهیانه ۲۱۰ هزار تومان) است؛ اما در کارگاه‌های دارای طرح طبقه بندی مشاغل این نرخ در گروه‌های شغلی بیست گانه به شکل دیگری محاسبه خواهند شد.

جدول حقوق و مزایای حداقل بگیران

حقوق کارگران

 بیمه اجباری یا بیمه کارگری متداول‌ترین نوع بیمه در کسب و کارها است که مشخصات آن به شرح ذیل می‌باشد:

میزان حق بیمه: ۳۰ درصد (پایه حقوق + بن کارگری + حق مسکن)

سهم طرفین: کارفرما: ۲۳ درصد – کارگر: ۷ درصد

حق بیمه سهم کارفرما

از مجموع ۳۰ درصد حق بیمه، ۲۳ درصد سهم کارفرما تعیین شده است. بر این مبنا، حق بیمه سهم کارفرما در شش ماهه اول ۱۳,۱۵۳,۸۷۲ ریال و در شش ماهه دوم ۱۲,۸۳۳,۴۲۵ ریال است.

حق بیمه سهم کارگر

مبلغ ۷ درصد باقیمانده سهم بیمه، از حقوق کارگر کسر و با حق بیمه سهم کارفرما، در مجموع به حساب سازمان تامین اجتماعی واریز می‌شود. بر مبنای حداقل حقوق، حق بیمه سهم کارگر در شش ماهه اول ۴,۰۰۳,۳۵۲ و در شش ماهه دوم ۳,۹۰۵,۸۲۵ ریال است.

جریمه دیرکرد ارائه لیست بیمه

ضروری است لیست بیمه هر ماه، حداکثر تا آخرین روز ماه بعد تنظیم و پرداخت شود. در صورتی ارائه لیست بعد از این موعد صورت گیرد، مشمول ۱۰ درصد جریمه دیرکرد خواهد شد.

به عنوان مثال، کارکرد فروردین ماه ۱۴۰۱ (۱۴۰۱/۰۱/۰۱ لغایت ۱۴۰۱/۰۱/۳۱) از روز ۱ اردیبهشت لغایت ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ قابل ثبت است. در صورتی که ثبت این لیست، پس از این تاریخ صورت پذیرد، مشمول جریمه خواهد شد.

جریمه دیرکرد پرداخت لیست بیمه

در صورتی که لیست بیمه در موعد مقرر پرداخت نشود، مشمول ۲ درصد جریمه دیرکرد پرداخت خواهد شد.

شش ماه اول سال:

حق بیمه عبارت است از : ضرب دستمزد روزانه * تعداد روزها * درصد بیمه

از این رو، حق بیمه در شش ماه اول با توجه به ماه‌های ۳۱ روزه متفاوت از شش ماه دوم سال است.

شش ماه دوم سال:

حق بیمه در ۵ ماه نخست شش ماهه دوم سال ۳۰ روزه و در اسفند ماه ۲۹ روزه محاسبه می‌شود.

فرمول محاسبه هر یک از مزایای حقوقی قانون کار

فرمول محاسبه مزد هر ساعت کار : مزد روزانه تقسیم بر ۷.۳۳ (هفت و سی و سه صدم)

فرمول محاسبه اضافه کاری قانون کار : مزد ساعتی ضربدر ۱.۴ (یک و چهاردهم) ضربدر ساعات اضافه کار

فرمول محاسبه جمعه کاری قانون کار : مزد ساعتی ضربدر ۰.۴ ( چهاردهم) ضربدر ساعات جمعه کاری

فرمول محاسبه شب کاری قانون کار : مزد ساعتی ضربدر ۰.۳۵ (سی و پنج صدم) ضربدر ساعات شب کاری

فرمول محاسبه سنوات سالانه : سابقه کار به سال ضربدر حقوق ماهیانه

فرمول محاسبه سنوات ماهانه : سابقه کار به ماه ضربدر ۲.۵ (دو و نیم) ضربدر مزد روزانه کارگر

فرمول محاسبه عیدی و پاداش سالانه : سابقه کار به سال ضربدر دو برابر آخرین حقوق ماهیانه

فرمول محاسبه سنوات ماهانه : سابقه کار به ماه ضربدر ۵ ضربدر آخرین مزد روزانه کارگر

ارسال نظر

خبرگزاری نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند. لطفا از نوشتن نظرات خود به لاتین (فینگیلیش ) خودداری نمایید توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت و منفی استفاده کنید.