کد خبر : 23290 / /
/

لاله اسکندری نخستین بار در فیلم متولد ماه مهر به کارگردانی احمدرضا درویش در سال 1378 ایفای نقش کرد.

عکسی از لاله اسکندری در حالی که حجابی بر سر ندارد و در کنار دو دختر اروپایی ایستاده مورد توجه مخاطبین قرار گرفته و و شایعاتی درباره ممنوع الکار شدن لاله اسکندری بر سر زبان ها افتاده است. لاله اسکندری بازیگر و عکاس ایرانی متولد 30 آذر ماه سال 1354 در ترتبت حیدریه است. لاله اسکندری فارغ التحصیل رشته طراحی گرافیک از دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران است. لاله اسکندری نخستین بار در فیلم متولد ماه مهر به کارگردانی احمدرضا درویش در سال 1378 ایفای نقش کرد.

لاله اسکندری

بیوگرافی لاله اسکندری

لاله اسکندری بازیگر و عکاس ایرانی متولد 30 آذر ماه سال 1354 در ترتبت حیدریه است. لاله فارغ التحصیل رشته طراحی گرافیک از دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران است.

او برادر و خواهری بزرگ تر از خودش و خواهر و برادری کوچکتر از خودش دارد و فرزند سوم خانواده است. پدر او کاشمری است و مادرش اهل تربرت حیدریه است. برادر بزرگ او تحصیل کرده هنرهای زیبا و خواهر بزرگش ستاره هم بازیگر است. خواهر کوچکترش سارا گریمور و برادر کوچکش هم در کانادا زندگی می کند.

لاله اسکندری

نخستین فیلم لاله اسکندری

او نخستین بار در فیلم متولد ماه مهر به کارگردانی احمدرضا درویش در سال 1378 ایفای نقش کرد.

فعالیت های هنری لاله اسکندری 

لاله اسکندری در زمینه هنرهای تجسمی هم بسیار فعال بوده است و چندین نمایشگاه عکاسی، نقاشی و موزاییک را در ایران و خارج از ایران برگزار کرده است.

همکاری باشهرداری

لاله اسکندری با شهرداری تهران هم جهت زیباسازی شهری همکاری داشته است.

خانواده لاله اسکندری

خواهرش ستاره اسکندری هم بازیگر است. دیگر خواهرش سارا نام دارد که چهره پرداز است. برادرش هم سیامک در رشته عکاسی فعال است. عبدالحسین اسکندری عموی او است که گوینده و مجری رادیو و تلوزیون است.

لاله اسکندری

لاله اسکندری در سال 86 در نمایشگاه صنعت ساختمان در شهر تبریز با ساسان فیروزی آشنا شد. او می گوید که با ساسان در زمینه کاری آشنا شدم و در کارهای طراحی با ایشان همکاری داشتم و رابطه مان شکل گرفت.

ماجرای آشنایی شما از کجا شروع شد؟

در سال ۱۳۸۶ یک نمایشگاه صنعت ساختمان در تبریز بود که من آنجا غرفه داشتم و خانم اسکندری هم برای بازدید به آنجا آمده بودند و در آنجا با هم آشنا شدیم.

خانم اسکندری شما با این همه مشغله و کار، نمایشگاه هم تشریف می‌برید؟

بله، من به خاطر کار و تجربه ای که دارم و رشته تحصیلی‌ام که گرافیک بوده است، علاقه زیادی به این رشته دارم و چون در دکوراسیون و کارهای پتینه و موزاییک و بحث چیدمان خانه و بخش زیبایی‌شناسی آن سال‌ها فعالیت می‌کنم، به دیدن آثار علاقمند هستم و به دیدن نمایشگاه رفتم تا ببینم می‌توانم در بخش خارج از تهران هم مشارکت داشته باشم. شرکت ساسان در همان نمایشگاه غرفه داشت و من برای دیدن غرفه و بازدید شرکت آنها رفتم.

می‌خواستم با نوع این فعالیت نیز آشنا شوم و من در کارهای طراحی با شرکت ایشان مشغول کار شدم و یکسری کارهای تبلیغاتی با هم انجام دادیم و اینجا بود که آشنایی ما آغاز شد. البته بعضی از دوستان هم این وسط بودند که حالا اسم نمی‌برم ساسان: (باخنده) همان‌جا بود که یک دل نه صد دل …

لاله اسکندری

لاله: حالا… معلوم است که چه کسی!

وقتی در تبریز با هم آشنا شدید، شما خانم اسکندری را می‌شناختید؟

ساسان: بله، اتفاقا مادر من سریال خاک سرخ و خانم اسکندری را خیلی دوست داشت و سریال مشق عشق را من و مادرم با هم تماشا می‌کردیم و ایشان همیشه می‌گفتند، خانم اسکندری شخصیت جالبی دارد

گفتید دنبال آدم خاص می‌گشتید، معنای این خاص بودن چیست؟

ساسان: شاید شما هم با من هم عقیده باشید که زندگی اکثر مردم با دروغ گره خورده است، اما بزرگترین ویژگی لاله این است که بلد نیست دروغ بگوید.

بسیاری از بازیگران رده سنی خانم اسکندری عملا در مورد ازدواج راغب نیستند و علاقه‌ای ندارند. خانم اسکندری، علت این مسئله چیست؟

ساسان: (با خنده …) خب، مورد خوب پیدا نکرده‌اند.لاله: اکثر خانم‌های مجرد بازیگر الان یک بار ازدواج کرده‌اند… می‌توانم بگویم معمولا خانم‌ها در دو مقطع سنی میل به ازدواج دارند، یکی در سنین پایین؛ از ۲۰ تا ۲۴ سال که هیجان و تب بزرگ شدن و تشکیل خانواده دادن اهمیت دارد. مثلا من خودم یادم هست که سنین ۲۲،۲۳ سالگی چقدر بین دوستانم راجع به این موضوع حرف می زدیم، اگرچه سن ما واقعا کم بود.

اما بعد دوره استقلال مالی می رسد که به نظر کمی ازدواج را زیر سایه خود قرار می دهد.

بله، ولی از این سن که می‌گذری و وارد بازار کار می‌شوی، روابطت تغییر می‌کند و کلا از حال و هوای ازدواج فاصله می‌گیری، اما در یک سنی به بلوغ فکری و رشد اجتماعی می‌رسی و این معمولا با یک دهه وقفه اتفاق می‌افتد. معمولا ازدواج‌های این چنینی بالای سن ۳۴،۳۵ اتفاق می‌افتد. من خودم در کارهای مختلف هنری و حرفه‌ای شرکت داشتم. تقریبا در دو، سه حوزه اینقدر فضاها برایم جذاب بود که خیلی نیاز به تشکیل خانواده در من وجود نداشت، ولی بعد از یک دوره، وقتی به چیزهایی که می‌خواهی می‌رسی و انتظارات بیرونی را مرتفع می‌کنی، برمی گردی به نیاز تشکیل خانواده دادن و متوجه می‌شوی که دیگر پدر و مادر قادر به برطرف کردن آن نیازها نیستند و نیاز به یک شخص سومی هست و خودت به عنوان یک فرد می‌خواهی این بخش زندگی را نیز تجربه کنی.

ترس های طبیعی از ازدواج

لاله اسکندری در قسمتی از مصاحبه به این نکته اشاره کرد که بعضی از همکاران بعد از ازدواج دچار مشکلاتی شده اند و همین مسئله باعث جدایی یا بروز برخی مسائل در زندگی حرفه ای ایشان شده است. او درباره این مسئله که چرا خیلی از بازیگرهای هم‌نسل او تن به ازدواج نداده اند، چنین می گوید: «گاهی برای بعضی از افراد هنوز این جذابیت وجود دارد که باید در بازار کار و حرفه بیشتر فعالیت داشته باشند و تصور می‌کنند که شاید ازدواج این روند را برایشان کُند کرده یا مانع شود یا اصلا اجازه نداشته باشند کار کنند.خب خیلی از دوستانی که ازدواج کردند، متأسفانه همسرانشان این شرایط را برایشان گذاشتند که دیگر کار نکنند و این به نظر من رفتار درستی نیست.»

بحث جلب توجه در مورد بازیگران بحث ازدواج را خاص‌تر می‌کند و شاید برای آقایان تحمل این حالت سخت باشد، زیرا در خانواده معمولا آقایان جلودار هستند و نقش اول را ایفا می‌کنند. آیا ازدواج برای یک بازیگر مقوله خاص‌تری هست؟

لاله: بله، بالاخره تمام این نگرانی‌ها وجود دارد. ولی انسان‌ها وقتی برای کارشان زحمت می‌کشند، می‌خواهند رشد کنند. چون فردی که فعالیت هنری دارد، خالق است و می‌خواهد آثار هنری به جای بگذارد، بنابراین در مواقع این چنینی می‌تواند آسیب زننده باشد، چون این ارتباط ممکن است سبب شود شما نتوانی این راه را ادامه بدهی، ولی اگر ساسان برای من محدودیتی می‌گذاشت، شاید اصلا این ازدواج صورت نمی‌گرفت. خوشبختانه چیزی که برای من قابل احترام بود، در این موضوع خلاصه شد که ساسان تمام این شرایط را پذیرفت. حتی وقتی یک سال نامزد بودیم،​ من ۱۰ ماه سرکار بودم، اما ساسان واقعا همراهی داشت با من.

ارسال نظر

خبرگزاری نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند. لطفا از نوشتن نظرات خود به لاتین (فینگیلیش ) خودداری نمایید توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت و منفی استفاده کنید.