کد خبر : 23510 / /
/

سوگل طهماسبی بازگری را از 8 سالگی و با تئاتر شروع کرده است.

عکس هایی از سوگل طهماسبی در لباس عروس های متفاوت که تمام آنها بدون داماد می باشد توجه مخاطبین را به خود جلب کرده است. سوگل طهماسبی متولد 25 بهمن 1364 در اصفهان می باشد. سوگل طهماسبی فارق التحصیل رشته گرافیک می باشد. سوگل طهماسبی بازگری را از 8 سالگی و با تئاتر شروع کرده است. کیانوش عیاری با دیدن تئاتر سوگل طهماسبی و بازی درخشانش او را برای بازی در سریال روزگار غریب دعوت کرده است. سوگل طهماسبی با سریال فاصله ها دیده شد و اوج شهرت او با بازی در سریال کیمیا بود.

سوگل طهماسبی

سوگل طهماسبی

سوگل طهماسبی

سوگل طهماسبی که سال هاست ازدواج کرده و در سالگرد های ازدواج خود لباس عروس های متفاوتی را بر تن کرده اما همچنان عکسی از همسرش را در فضای مجازی منتشر نکرده است.

 سوگل طهماسبی را بشناسیم

سوگل طهماسبی متولد ۲۵ بهمن ۱۳۶۳ در اصفهان بوده و دارای مدرک فوق دیپلم گرافیک می باشد.

سوگل طهماسبی

سوگل طهماسبی فعالیت هنری و بازیگری خود را از سال ۱۳۸۱ با بازی در مجموعه روزگار قریب ساخته کیانوش عیاری آغاز نمود.

وی زمانی که در تئاتر دبیرستان مشغول بازی بود، مورد توجه کیانوش عیاری قرار می گیرد، و بدین ترتییب نخستین بازیگری خود را با حضور در روزگار قریب تجربه می کند.

خانم طهماسبی می گوید، بازی در تئاتر را از هشت سالگی آغاز کرده است، و در سن ۱۴ سالگی برنده بهترین بازیگر جشنواره استانی شده است.

وی در سن ۱۵ سالگی بزرگترین تصمیم زندگی خود را گرفته و از اهواز به تهران کوچ می کند.

وی می گوید، در پنج، شش ماه اول ورود به تهران به دلیل سختی هایی که بر سر راه وجود داشت، دچار افسردگی شده بود، و اصلا نمی توانست با کسی ارتباط برقرار کند.

خانم طهماسبی می گوید: تنها چیزی که باعث شد بتوانم در دنیای بازیگری دوام بیاورم این بود که فوق العاده آدم با انگیزه ای بودم.

وی به تازگی ماجرای جالبی را درباره خواستگارش بیان کرده است.

سوگل طهماسبی می گوید: یک خواستگار فوق العاده پولدار داشتم، که هیچی کم نداشت هرچی می خواست مهیا بود، ولی من به خاطر ترس جواب رد دادم چون دیگه انگیزه ای تو زندگی نداشت!

سوگل طهماسبی

سوگل طهماسبی در سینما

۱۳۹۵ – چهل کچل

۱۳۹۰ – چارسو (فرهاد نجفی)

۱۳۹۰ – بزرگ‌مرد کوچک (صادق دقیقی)

تله‌فیلم

۱۳۹۲ – سرزمین بارانی (جواد مزدآبادی)

۱۳۹۱ – عاشقی در وقت اضافه (صمد یاری)

۱۳۹۱ – نیمه‌شب (سیامک صرافت)

۱۳۹۱ – لباسی برای خدمت (هادی شریعتی)

۱۳۹۰ – کلاس سوم ب (غلامرضا رمضانی)

۱۳۹۰ – دو خرمای نارس (سید مجید امامی)

۱۳۹۰ – این هفت نفر (سیامک صرافت)

۱۳۹۰ – گنجینهٔ پنهان (جواد مزدآبادی)

۱۳۹۰ – کور گره (جمشید محمودی)

۱۳۹۰ – بوسهٔ باد (حسین عامری)

۱۳۹۰ – برهوت (شهرام شاه‌حسینی)

۱۳۹۰ – گردنهٔ خان (حسین تبریزی)

۱۳۹۰ – مردان نمکی (سامان سالور)

۱۳۸۹ – سکوت مطلق (جواد مزدآبادی)

۱۳۸۸ – رهایی از زمین (محمد قاسمی)

۱۳۸۸ – دم زری (غلام‌رضا رمضانی)

۱۳۸۸ – تنهایی رود (علیرضا رزازی‌فر)

۱۳۸۷ – قبل از غروب (محمدجواد کاسه‌ساز)

کنارهم می‌خندیم

مجموعه تلویزیونی

۱۳۹۵ – بازگشت (حسین عامری)

۱۳۹۵ – گشت ویژه

۱۳۹۵ – برادر (جواد افشار)

۱۳۹۴ – کیمیا (جواد افشار)

۱۳۹۱ – ستاره حیات (جواد ارشاد)

۱۳۹۱ – بال‌های خیس (عباس رنجبر)

۱۳۹۰ – مهرآباد (سید فرید سجادی حسینی)

۱۳۹۰ – ساعت فراموشی (عباس رنجبر)

۱۳۸۹ – فاصله‌ها (حسین سهیلی‌زاده)

۱۳۸۸ – خانه بی پرنده (کاظم معصومی)

۱۳۸۷ – مثل هیچ‌کس (عبدالحسین برزیده)

۱۳۸۳ – زائرسرای ممتاز (حمید بهمنی)

۱۳۸۳ – یوسف پیامبر (فرج‌الله سلحشور)

۱۳۸۱ – روزگار قریب (کیانوش عیاری)

سوگل طهماسبی از خانواده و حمایتشان می‌گوید

من از بچگی در خانواده ای هنردوست بزرگ شدم که همگی با نقاشی، طراحی و … آشنا بودند. پدرم استاد نقاشی مینیاتور بود. برنامه روز جمعه ما این بود که همه خانواده در کنار پدر، مینیاتور می کشیدیم.

در راستای بازیگری هم خوشبختانه خانواده ام همیشه از من حمایت کردند و اگر حمایت ها و پشتیبانی های مادرم نبود شاید نمی توانستم به آرزویم برسم.

در اهواز من تنها دختری بودم که در گروه تئاترمان حضور داشتم و چون علاقه مند به فعالیت در زمینه بازیگری بودم مادرم مسوولیت کل گروه تئاتر را قبول کرد؛

به خاطر اینکه دوست داشت من در محیطی امن پیشرفت کنم. مادرم ۸ سال مرا هر روز ساعت ۴ بعدازظهر برای تمرین می برد و ساعت ۸ شب به خانه باز می گرداند و هرگز از رفت و آمد در این مسیر خسته نشد.

مهاجرت سوگل طهماسبی به تهران

مهاجرت در ۱۶ سالگی به تهران بزرگترین تصمیم زندگی ام بود. سال های اول در خانه خواهر زندگی می کردم، بعد از قبولی در دانشگاه و دوران دانشجویی مستقل شدم، مدتی بعد از فوت پدر، مادرم هم به تهران آمد و حالا با هم زندگی می کنیم.

تحصیلات سوگل طهماسبی

سوگل طهماسبی رشته گرافیک را در هنرستانی در اهواز شروع و تحصیلات دانشگاهی خود را نیز در همین رشته در تهران ادامه داد و دارای مدرک فوق‌دیپلم گرافیک است. وی دانشجوی انصرافی رشته تدوین است.

فعالیت‌های سوگل طهماسبی مرتبط با رشته تحصیلی‌اش

رشته ام گرافیک است اما فعالیت چندانی در این رشته ندارم؛ البته گاهی برای دوستانم آرم و لوگو و… طراحی می کنم ولی اینکه شغل ثابتی در این زمینه داشته باشم، نه. این روزها هرکسی کمی فتوشاپ بلد باشد فکر می کند گرافیست هم شده. (می خندد) 

اتکای من روی دست هایم است و گرافیک دستی بلدم و خیلی با دنیای تکنولوژی امروز آشنا نیستم. (می خندد) فکر می کنم برای گرافیست بودن آشنایی با چند نرم افزار کامپیوتری کفایت نمی کند چون دنیای بسیار گسترده ای است.

ورود سوگل طهماسبی به عرصه بازیگری

سوگل طهماسبی بازیگری را از سن ۸ سالگی و از تئاتر شروع کرد. در سن ۱۴ سالگی و اول دبیرستان در اهواز موفق به دریافت جایزه از جشنوارهٔ تئاتر استان می‌شود.

کیانوش عیاری (کارگردان مشهور) به عنوان داور در این جشنواره حضور داشت. به دعوت کیانوش عیاری برای بازی در سریال روزگار قریب به تهران رفت و نخستین تجربه‌ی حرفه‌ایِ بازیگری‌اش را در ۱۶ ساللگی در این مجموعه کسب کرد. بلافاصله بعد از آن در سریال یوسف پیامبر بازی کرد.

سوگل طهماسبی

به شهرت رسیدن سوگل طهماسبی

اولی بار چهره سوگل طهماسبی در سال ۱۳۸۹ با سریال فاصله ها دیده شد سپس حضور در سریال های مهرآباد، و بال های خیس چهره اش را شناخته تر کرد، با سریال کیمیا و سریال برادر نیز به شهرت رسید. 

بازیگران مورد علاقه سوگل طهماسبی

سوگل طهماسبی بازیگران محبوب خود را پرویز پرستویی و مهتاب کرامتی عنوان می‌کند.

ازدواج سوگل طهماسبی

سوگل طهماسبی هنوز ازدواج نکرده و مجرد است.

علت ازدواج نکردن سوگل طهماسبی از زبان خودش

فرصت‌های مناسبی برای ازدواج داشته‌ام ولی شغل ما بازیگرها به گونه‌ای است که هم سخت می‌توانیم انتخاب کنیم و هم دیگران ما را سخت می‌پذیرند.

سوگل طهماسبی در ادامه می‌گوید: ترجیح می‌دهم همسر آینده‌ام، همکارم نباشد، دوست دارم بنشینم و در مورد دنیای بازیگری با همسرم گفت‌وگو کنم، مهربان بودن همسرم برایم در اولویت است و اینکه شغل مرا باور کند تا بتوانم بیشتر پیشرفت کنم چون برای رسیدن به این جایگاه، زحمات زیادی کشیدم.

ارسال نظر

خبرگزاری نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند. لطفا از نوشتن نظرات خود به لاتین (فینگیلیش ) خودداری نمایید توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت و منفی استفاده کنید.