کد خبر : 1589 / /
/

سعید آقاخانی خبر از انصراف اکبر عبدی برای حضور در فصل سوم «نون.خ» داد و گفت؛ با توجه به شرایط موجود و وضعیت خاص تصویربرداری این سریال تلویزیونی اکبر عبدی با ما نخواهد بود.

اکبر عبدی از پدری اردبیلی و مادری تهرانی در سال ۱۳۳۹ در محله نازی‌آباد تهران به دنیا آمد.  اکبر عبدی آقاباقر (زاده ۴ شهریور ۱۳۳۹ در تهران) از بازیگران سینما و تلویزیون ایران و دارنده نشان درجه یک فرهنگ و هنر است. اکبر عبدی از سال ۱۳۵۸ با دریافت مدرک دیپلم با نمایش‌های آماتوری فعالیت هنری‌اش را آغاز کرد و سپس از سال ۱۳۶۰ به تلویزیون رفت و تاکنون به نقش‌آفرینی در موضوعات مختلفی می‌پردازد. اکبر عبدی از هنرجویان مدرسه هنر و ادبیات صدا و سیما بوده‌است. اکبر عبدی سپس در سال ۱۳۶۳ با فیلم جنجال بزرگ بازی در سینما را آغاز کرد و پس از آن در فیلم های مردی که موش شد، اجاره نشین ها، گراند سینما و ای ایران توانست قابلیت های خود را در ایفای نقش‌های کمدی ثابت کند.

انصراف اکبر عبدی از نون خ!

سعید آقاخانی خبر از انصراف اکبر عبدی برای حضور در فصل سوم «نون.خ» داد و گفت؛ با توجه به شرایط موجود و وضعیت خاص تصویربرداری این سریال تلویزیونی اکبر عبدی با ما نخواهد بود. اگرچه این موضوع بسیاری از بینندگان نوروزی را از دیدن کمدین محبوبشان محروم کرد ولی همچنان نام سعید آقاخان می تواند امضای خوبی برای یک سریال طنز باشد.

اکبر عبدی

لحظه بازگشت اکبر عبدی به صحنه فیلمبرداری 

المیرا عبدی با اشاره به ابتلای خانوادگی به کرونا گفت: پدرم چون عمل قلب کرده بود در بیمارستان بستری شد و امروز مرخص می‌شود.

اکبر عبدی بیماری را شکست داد!

چندی پیش اعلام شد که سریال "روزهای آبی" در شمال کشور کلید خورد، سریالی که با پیوستنِ اکبر عبدی پرحاشیه شد؛ چرا که بعد از آن خبری آمد که این هنرمند پیشکسوت به‌دلیل جراحی قلب نتوانسته است در این سریال و حتی کار سعید آقاخانی (نون.خ.3) حضور پیدا کند. پیگیری‌های خبرنگار تسنیم  به بیمارستان نیکان غرب رسید؛ جایی که اکبر عبدی بازیگر پیشکسوت سینما، تئاتر و تلویزیون بستری است. 

اکبر عبدی جراحی قلب را از سر گذراند

اکبر عبدی

المیرا عبدی دختر این بازیگر پیشکسوت در گفت‌وگویی  اعلام کرد که بعد از چند وقت روز بستری در بیمارستان، پدرم مرخص می‌شود. او به دلیل ابتلا به بیماری کرونا، دوره‌ نقاهت را گذراند و خوشبختانه حالش خوب است و به زودی به صحنه فیلمبرداری برخواهد گشت. 

او همچنین به این نکته اشاره کرد که خانوادگی به بیماری کرونا مبتلا شدند و آن‌ها دوره این بیماری را گذراندند اما اکبر عبدی به دلیل ناراحتی قلبی و جراحی که به تازگی داشته، راهی بیمارستان شد. 

او خودش را به ادامه فیلمبرداری سریال "روزهای آبی" شبکه پنج سیما رساند. کاری که بازیگرانی همچون ویدا جوان، فریبا متخصص، ایرج نوذری، علی سلیمانی، کیوان ساکت‌اف، مهسا غفوری، مرتضی زارع، مجید پتکی، عاطفه چوپانی، مجید شهریاری، پرهام موحدی، پریا مهدوی و امین‌علی شهسواری در کنار او به ایفای نقش می‌پردازند. 

بازگشت اکبر عبدی به صحنه فیلم برداری
اکبر عبدی

فیلمبرداری سریال "روزهای آبی" در شمال کشور ادامه دارد و تقریباً از مرز 60 درصد تصویربرداری گذشت، کاری پربازیگر که برای بهار 1400 آماده می‌شود. "روزهای آبی" درباره خانواده‌ای است که در شرایط مالی سخت قرار می‌گیرند و مجبور می‌شوند در روستایی ساکن شوند و ارتباط آن‌ها با اهالی روستا ماجرایی کمدی و تا حدودی فانتزی را پدید می‌آورد.

سایت خبر روز برای این بازیگر پیشکسوت و هنرمندان محبوب و مشهور کشورمان آرزوی صحت و سلامتی دارد. 

اکبر عبدی از پدری اردبیلی و مادری تهرانی در سال ۱۳۳۹ در محله نازی‌آباد تهران به دنیا آمد و از سال ۱۳۵۸ با دریافت مدرک دیپلم با نمایش‌های آماتوری فعالیت هنری‌اش را آغاز کرد و سپس از سال ۱۳۶۰ به تلویزیون رفت و تاکنون به نقش‌آفرینی در موضوعات مختلفی می‌پردازد.

زندگی‌نامه اکبر عبدی

اکبر عبدی

عبدی سپس در سال ۱۳۶۳ با فیلم جنجال بزرگ بازی در سینما را آغاز کرد و پس از آن در فیلم های مردی که موش شد، اجاره نشین ها، گراند سینما و ای ایران توانست قابلیت های خود را در ایفای نقش‌های کمدی ثابت کند. نوع چهره عبدی و بازی‌های او به قدری در زمینه‌ی کمدی منحصر به‌فرد بود که حتی در فیلم مادر در نقش معلول و در فیلم سفر جادویی در دو نقش میانسالی و کودکی اش ظاهر شد و توانست به محبوبیت خوبی در میان مخاطبین سینمایی دست پیدا کند، این امر حتی در فیلم های دلشدگان و آقای شانس هم مشهود بود. عبدی را بیشتر به خاطر بازی‌های کمدی و طنز می‌شناسند. وی اصالتاً اهل روستای آقاباقر اردبیل است؛ و در هشتم دی ماه ۱۳۹۴ کلید طلایی اردبیل به ایشان تقدیم شد.

از بازی‌های به‌یادماندنی او سپس می‌توان به فیلم‌های هنرپیشه (محسن مخملباف) و آدم‌برفی (داود میرباقری) اشاره کرد. اکبر عبدی نیمه اول دهه هشتاد را در سکوت سینمایی سپری کرد و تا حدودی از محبوبیت و شهرت او کاسته شد. بازی او در چند فیلم کمدی در اواخر دهه هفتاد هم خیلی مورد توجه واقع نشد و با وجود اینکه در سال ۱۳۸۰ و در جشنواره بیستم فیلم فجر برای بازی در فیلم نان و عشق و موتور هزار نامزد جایزه شد، اما با اینحال بسیاری معتقدند که او از دوران اوج خود، یعنی زمانی که از مشهور و پولسازترین بازیگران کشور بود، فاصله گرفته‌است. در تاریخ ۱۲ بهمن ۱۳۹۶ در آیین نکوداشت افتتاحیه جشنواره فجر مجددا از وی تقدیر شد.

اکبر عبدی در مراسم اختتامیه سی‌امین جشنواره فیلم فجر در سال ۱۳۹۱ ضمن انتقاد از روند برگزاری و داوری جشنواره اظهار کرد بایستی برای بازی در فیلم ای ایران هم جایزه سیمرغ بلورین دریافت می‌کردم.

حاشیه‌ها ی اکبر عبدی

اکبر عبدی

عبدی همچنین در تاریخ ۱۳۹۰/۱۲/۲۳ به عنوان میهمان در برنامه پارک ملت حضور یافت و گله‌هایی از دستمزد حاصل از بازی‌اش در فیلم سینمایی اخراجی‌ها کرد. وی در این برنامه بشدت محمد رضا شریفی نیا را پول‌دوست خواند.

او در مراسمی در تیر ماه ۱۳۹۲ و در روزهای پایانی ریاست جمهوری محمود احمدی‌نژاد همراه با داریوش ارجمند از او نشان درجه یک فرهنگ و هنر را دریافت کرد.

اکبر عبدی در فیلم «خواب‌زده‌ها» بعد از فیلم های «آدم‌برفی» و «خوابم می‌اد» برای سومین‌بار نقش یک زن را ایفا کرد. وی حتی در این فیلم نقش دو زن را بازی کرد.

عبدی در تاریخ ۱۳ خرداد ماه ۱۳۹۴ به مناسبت تولد حجت بن الحسن (مهدی) در برنامه خنداننده برتر به کارگردانی رامبد جوان حضور یافت. او در این برنامه شوخی‌هایی را با رئیس‌جمهور وقت حسن روحانی انجام داد.

در سال ۱۳۹۴ رسانه‌های ترکیه گزارش دادند که اکبر عبدی با خرید خانه‌ای در آلانیا تصمیم گرفته‌است که مابقی عمر خود را در این شهر بگذراند. وی طی مصاحبه‌ای در یک بنگاه معاملات املاک در آلانیا گفت: به خاطر برخی مشکلات سلامتی تصمیم گرفته‌است که در این شهر به زندگی ادامه دهد. او گفته بود که به توصیه دوست قدیمی خود منصور پیری، به آلانیای ترکیه آمده و در این شهر منزلی خریداری کرده تا عمر خود را در این شهر بگذراند. بعد از بازتاب‌هایی که این مصاحبه داشت وی مهاجرت به ترکیه را تکذیب کرد و اظهار داشت: «من ایران هستم، و مهاجرت نکرده‌ام، و به زودی قرارداد رسوایی ۲ را با ده نمکی خواهم بست.»

پس از فوت تعدادی از حجاج ایرانی در مناسک حج سال ۱۳۹۴، وی در برنامهٔ زندهٔ تلویزیونی به مناسبت جشن روز عید غدیر خم، ضمن تعریف خاطره‌ای از حضور خود و دخترش المیرا عبدی در مناسک حج، صحبت‌هایی در خصوص خواستگاری یک عرب سعودی و پاسخ توهین‌آمیز خود به او را مطرح نمود که بعد از تعریف کردن خاطره، مجری برنامه مجبور به قطع کردن صحبت‌های وی شد. سخنان توهین‌آمیز اکبر عبدی واکنش‌های بسیاری را برانگیخت. اکبر عبدی چند روز بعد در رابطه با واکنش‌های اعتراضی در فضای مجازی به سخنانش، در مصاحبه تلویزیون تی‌وی پلاس اعلام کرد که از حرف‌هایش سوءبرداشت شده‌است. وی اعلام کرد که «اگر می‌دانستم برنامه زنده است این حرف را نمی‌زدم. احساس کردم برنامه غیر مستقیم است و شبکه ۳ روی صدایم سوت پخش می‌کند.» ناصر فکوهی نیز اظهارات عبدی را نوعی نژادگرایی و بی‌احترامی به مردم عرب کشورهای همسایه خصوصاً عرب‌های ایرانی دانست.

اکبر عبدی

توضیحات او در برنامه زنده شبکه ۱ در خصوص مسعود فراستی و صحبت کردن در مورد مسائل خصوصی زندگی او نیز حاشیه‌هایی را به همراه داشته‌است.

اکبر عبدی برای چهارمین بار بعد از آدم برفی، خوابم می‌آد و خوابزده‌ها در سال ۱۳۹۹ در فیلم "جنس لطیف" نقش یک زن را بازی کرد. جنس لطیف یک کمدی-ماجراجویانه و روایت تبدیل شدن یک مرد به زن جهت یک کلاهبرداری عظیم است. آن طور که زینب سعادت مجری طرح "جنس لطیف" اعلام کرد این فیلم به‌دلیل ارجحیت اکران عمومی به اکرانهای محدود در جشنواره فجر حاضر نشد. 

جوایز اکبر عبدی

دریافت سیمرغ بلورین نقش دوم مرد از هشتمین جشنواره فیلم فجر برای بازی در فیلم مادر ساخته علی حاتمی (۱۳۶۸)

دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد از سی‌امین جشنواره بین‌المللی فجر برای نقش‌آفرینی در فیلم خوابم می‌آد ساخته رضا عطاران

نامزد جایزه بیستمین جشنواره فیلم فجر برای فیلم نان، عشق و موتور ۱۰۰۰

ارسال نظر

خبرگزاری نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند. لطفا از نوشتن نظرات خود به لاتین (فینگیلیش ) خودداری نمایید توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت و منفی استفاده کنید.