کد خبر : 2896 / /
/

عکسدیده نشده از دختر نورالدین را می توانید در سایت خبر روز مشاهده فرمائید

سریال نون خ اولین بار در ایام نوروز 1398 پخش شد. سریال نون خ نام مجموعهٔ تلویزیونی ایرانی به کارگردانی سعید آقاخانی و نویسندگی امیر وفایی است. سریال نون خ پربیننده‌ترین سریال نوروز ۱۳۹۸ بود. سریال نون خ داستانی اجتماعی و آمیخته با طنز دارد. سریال نون خ در استان کرمانشاه تصویربرداری شده بود .

ون خ نام مجموعهٔ تلویزیونی ایرانی به کارگردانی سعید آقاخانی و نویسندگی امیر وفایی است که در نوروز ۱۳۹۸ از شبکه یک پخش شد. «نون خ» مخفف نام نقش اصلی این سریال، نورالدین خانزاده است. سریال نون خ پربیننده‌ترین سریال نوروز ۱۳۹۸ بود.

عکس دختر نورالدین در سریال نون خ

سریال نون خ

تولید سریال نون خ

سریال نون-خ در استان کرمانشاه تصویربرداری آن شروع شده‌است و فضای این منطقه را به تصویر می‌کشد. در قسمت‌های مختلفی از سریال، از ترانه‌های هنرمندان کرد استان کردستان و آذربایجان غربی مانند مظهر خالقی، حسن زیرک و حسین صفامنش استان کرمانشاه بهره برده‌اند.

مشکل دیگری که در سریال وجود دارد، مکانی‌ست که داستان اصلی سریال طی می‌شود. منظور همان روستایی است که در سریال بازیگران اصرار دارند به آن بگویند «شهر»، که این موضوع در فصل اول باعث بازتابی منفی از سوی جامعه کُردها در ایران شد. عدم به تصویر کشیدن شهرهای کردنشین و نماهای این شهرها، یکی دیگر از مشکلات جدی این سریال است.

موسیقی

با توجه به اینکه این سریال به قوم کرد ایران، مردمی که همواره موسیقی بخش جدایی ناپذیر فرهنگ آنهاست، پرداخته، این سریال توجه ویژه‌ای هم به موسیقی این منطقه داشته تا به نوعی موسیقی این ناحیه را معرفی کرده باشد. کما اینکه در تیتراژ قسمت پایانی فصل دوم از این سریال که در نوروز ۹۹ پخش شد، شعری از ایرج دهقان ملایری توسط سید جلال محمدیان خوانده شد. در قسمت پایانی از فصل سوم این سریال ترانه قدیمی «لیلیم لی» با صدای حسین صفامنش و آهنگسازی صادق آزمند پخش شد؛ آهنگی که در واقع بازسازی یک موسیقی ترکیه ای با شعری کُردی بود.

معرفی بخشی از ظرفیت‌ها و استعدادهای فرهنگی و هنری کردی از جمله زبان، لباس و حتی موسیقی کردی از دیگر جذابیت‌های سریال نون بود.

 

ارسال نظر

خبرگزاری نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند. لطفا از نوشتن نظرات خود به لاتین (فینگیلیش ) خودداری نمایید توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت و منفی استفاده کنید.