کد خبر : 2068 / /
/

قیمت هر دلار آمریکا در روز چهارشنبه ۱۴۰۰/۱/۲۵ در بازار آزاد ۲۴ هزار و ۵۰ تومان تعیین شده و به فروش می رسد.

روند قیمت اسکناس آمریکایی در هفته گذشته نشان می‌دهد که بازار به‌راحتی حاضر نیست اعداد زیر ۲۴ هزار و ۵۰۰ تومان را به عنوان قیمت دلار  بپذیرد. نوسانات قیمت دلار بیشترین تاثیر را بر روی کالا های مصرفی دارد. اهمیت قیمت  دلار بر زندگی مردم ایران به قدری است که اکثریت قریب به اتفاق آنها به صورت لحظه ای نرخ این ارز را پیگیری می کنند . بر هیچ کس پوشیده نیست. جهت قیمت دلار برای معامله گران آشکار نیست. قیمت دلار امروز بیست و پنجم فروردین ماه 1400 را در سایت خبر روز می توانید مشاهده فرمائید

همچنین صرافی های بانک ها امروز چهارشنبه بیست و پنجم فروردین ۱۴۰۰ نرخ فروش دلار به مردم را ۲۴ هزار و ۵۰ تومان اعلام کردند.

این صرافی ها دلار را از مردم با قیمت ۲۳ هزار و ۷۵۰ تومان خریداری می کنند.

قیمت دلار امروز ۲۵ فروردین ۱۴۰۰ در صرافی

قیمت دلار

گفتنی است، صرافی ملی قیمت امروز دلار را نسبت به قیمت های پایانی روز قبل تغییری نداده است.

صرافی ملی هر دلار را به قیمت ۲۴ هزار و ۵۰ تومان به مردم ی فروشد.

امروز چهارشنبه بیست و پنجم فروردین ۱۴۰۰ قیمت دلار کانادا نسبت به روز گذشته اندکی افزایش یافته است.

هر دلار کانادا در بازار آزاد به قیمت ۲۰ هزار و ۱۰۰ تومان معامله می شود.

همچنین قیمت امروز دلار استرالیا در بازار ارز ایران ۱۹ هزار و ۳۵۰ تومان اعلام شده است.

لیست قیمت دلار امروز چهارشنبه بیست و پنجم فروردین ۱۴۰۰ به شرح زیر است:

دلار آمریکا: ۲۴۰۵۰ تومان

دلار کانادا: ۲۰۱۰۰ تومان

دلار استرالیا: ۱۹۳۵۰ تومان

دلار نیوزیلند: ۱۸۲۰۰ تومان

دلار سنگاپور: ۱۸۸۰۰ تومان

دلار هنگ کنگ:۳۳۰۰ تومان

قیمت دلار ۲۵ فروردین ۱۴۰۰ در بازار آزاد

قیمت دلار

اهمیت قیمت دلار بر زندگی مردم ایران به قدری است که اکثریت قریب به اتفاق آنها به صورت لحظه ای نرخ این ارز را پیگیری می کنند .

بر هیچکس پوشیده نیست که نوسانات نرخ دلار بیشترین تاثیر را بر روی قیمت کالاهای مصرفی دارد .

هرچند نرخ دلار دولتی که برای واردات کالاهای اساسی اختصاص پیدا می کند مدت هاست ۴۲۰۰ تومان باقی مانده، اما قیمت دلار در بازار آزاد نوسان بسیاری داشته است .

بازار آزاد ارز با کوچکترین تحولات سیاسی و اقتصادی جهان دستخوش تغییر می شود؛ حال اگر یک طرف این تحولات ایران باشد، تاثیر آن بر قیمت دلار و سایر ارزها دوچندان می شود .

از آنجاییکه «دلار» در میان ایرانی ها به نوعی کالای سرمایه ای به حساب می آید، اطلاع از بروزترین قیمت دلار اهمیت بسیاری دارد .

دلار اغلب به عنوان سرمایه پرریسک و تورم زا به شمار می رود .

این موضوع بیشتر ناشی از اجرای گسترده محرک های مالی در کشورهای دنیا است .

درست مثل قیمت طلا و سکه ، اطلاع از نوسانات بازار ارز و دلار برای کسب سود بیشتر و یا جلوگیری از ضرر مهم است 

پیش بینی کارشناسان اقتصادی از آینده قیمت دلار در سال ۱۴۰۰ شمسی تثبیت قیمت در کانال ۲۴ هزار تومان است .

تحلیلگران ایرانی معتقدند در پی رویدادهای سیاسی از جمله انتخابات خردادماه ممکن است دلار وارد کانال ۲۵ هزار تومانی نیز شود .

همچنین برخی اقتصاددانان سرمایه گذاری در بازار دلار را با ریسک «بسیار بالا» ارزیابی کرده و افراد با دانش مالی کم را از این امر بر حذر داشته اند

برخلاف بازار طلا و سکه که در مقابل سرمایه گذاری در بورس سود نسبتا مطمئنی دارند، سرمایه گذاری روی ارزها به ویژه دلار که بیشترین تاثیر را از رویدادهای سیاسی می گیرند، نیازمند خطر پذیری بسیار بالا است .

گفتنی است، بانک مرکزی آمریکا نرخ بهره بانکی این کشور در سال گذشته را نزدیک صفر نگه داشته و متعهد شده است همین نرخ را تا بازگشت شرایط بازار کار به شرایط کاملا مساعد حفظ کند .

همین موضوع چشم انداز نرخ برابری دلار آمریکا در بازار جهانی را مثبت کرده اما متغیرهای بسیار زیادی در قیمت گذاری ارزها تاثیر دارند و نمی توان تنها به بری اخبار امیدوار کننده اعتنا کرد .

عقب نشینی قیمت دلار و سکه در بازار

قیمت دلار

روز سه‌شنبه، دلار از مرز۲۵ هزار تومانی عقب‌نشینی کرد و سکه به زیر سطح ۱۰میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی برگشت. این اتقاق در حالی رخ داد که مرزشکنی سکه و دلار در روز دوشنبه بسیاری از نوسان‌گیران را به ادامه روند صعودی امیدوار کرده بود. برخی فعالان‌ باور داشتند هراس از عرضه بازارساز موجب شد که قیمت دلار و سکه در روز چهارم هفته در روند نزولی قرار بگیرد. روز سه‌شنبه‌ دلار ۲۰۰ تومان از ارزش خود را از دست داد و به بهای ۲۴هزار و ۸۰۰ تومان رسید. در بازار سکه، فلز گرانبهای داخلی ۸۰ هزار تومان افت قیمت را به ثبت رساند و به بهای ۱۰ میلیون و ۵۴۰ هزار تومان رسید.

به باور فعالان، دیروز صرافی‌های بانکی از نزدیکی مرز ۲۴ هزار تومانی اقدام به فروش دلار کردند و همین موضوع موجب شد که سفته‌بازان و نوسان‌گیران دلار تا حدی از بازار عقب‌نشینی کنند. ساعت ۴ بعدازظهر دیروز نرخ فروش دلار در صرافی‌های بانکی ۲۴ هزار و ۶۰ تومان بود که کاهش ۲۴۰ تومانی را نسبت به روز دوشنبه نشان می‌داد. سفته‌بازان زمانی که مشاهده کردند بازارساز اصرار به کاهش قیمت دارد، ریسک زیادی برای افزایش خریدهای خود نکردند. در کنار این، روز گذشته تقاضاهای حواله‌ای نیز افت کرد.

روز سه‌شنبه، نرخ حواله درهم از محدوده ۶‌هزار و ۹۰۰ تومانی عقب‌نشینی کرد و تا حوالی ۶ هزار و ۸۴۰ تومان پایین رفت. افت نرخ حواله درهم علامت انتظاری کاهشی دیگری به معامله‌گران بازار داخلی بود و موجب شد که میزان خریدها در سبزه‌میدان و خیابان فردوسی کاهش پیدا کند. به باور تحلیلگران فنی تا زمانی‌که درهم زیر خط ۷ هزار تومانی قرار دارد، روند صعودی جدی شکل نخواهد گرفت و دلار برای افت معنادارتر نیاز به درهم زیر ۶هزار و ۷۰۰ تومان دارد.

قیمت دلار امروز در بازار / بازارساز روبه‌روی سفته‌بازان دلار
قیمت دلار

اتحادیه اروپا عصر روز دوشنبه ۶ فرمانده ارشد نظامی، دو مقام امنیتی و سه زندان ایران را به فهرست تحریم‌های خود اضافه کرد. برخی معامله‌گران در واکنش به این اتفاق انتظار داشتند که قیمت دلار رفتار هیجانی را در پیش بگیرد و در روز سه‌شنبه سیر صعودی پیدا کند. با این حال‌ چنین اتفاقی رخ نداد و اسکناس آمریکایی از مرز ۲۵ هزار تومانی به زیر کشیده شد. برخی از معامله‌گران اعتقاد داشتند در شرایط کنونی برای بازار تحریم‌های اتحادیه اروپا اهمیت چندانی نداشت و این تحریم‌ها را بیشتر نمادین در نظر گرفتند که در مسایل اقتصادی تاثیری ندارند.

 از نگاه آنها بازار به مذاکرات هسته‌ای دقت دارد و بازیگران ارزی با توجه به ادامه مذاکرات ترجیح می‌دهند که با احتیاط بیشتری رفتار کنند. آخرین اخبار حکایت از آن داشت که هیات ایرانی به ریاست عراقچی و با حضور نمایندگانی از وزارت نفت و بانک مرکزی برای شرکت در دور جدید گفت‌وگوها با گروه ۱+۴ و نماینده اتحادیه اروپا در چارچوب کمیسیون مشترک برجام در روز چهارشنبه، وارد وین شده است. شاید همین یک خبر برای برخی معامله‌گران کافی بود که خریدهای خود را به تعویق بیندازند. در کنار این، سایت اقتصاد‌نیوز گزارش داده است که در سه روز ابتدایی هفته عرضه دلار در بازار متشکل بالا رفته است.

آمارها نشان می‌دهد در این سه روز حدود ۱۲ میلیون دلار عرضه شده است. با توجه به سقف زمانی سه روزه برای فروش ارز تهیه‌شده از بازار متشکل انتظار می‌رفت که در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه، عرضه خرده‌فروشی اسکناس بالا برود. می‌توان گفت در روزهای اخیر بازار ارز صحنه رقابت سفته‌بازان و بازارساز بوده و نتیجه این تقابل تا الان به سود هیچ‌کدام به پایان نرسیده است. دلار مدت‌هاست که در دامنه ۲۴ هزار و۵۰۰ تا ۲۵ هزار و ۲۰۰  تومان زندانی شده است.

ارسال نظر

خبرگزاری نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند. لطفا از نوشتن نظرات خود به لاتین (فینگیلیش ) خودداری نمایید توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت و منفی استفاده کنید.